Στην Καλαμπάκα ο Φάνης Παπακώστας

Στον Α.Ο. Καλαμπάκας που μετά τις “καραμπόλες” θα συμμετάσχει στη Γ΄Εθνική, θα αγωνίζεται ο Φάνης Παπακώστας. Ο ύψους 2.06 σέντερ αποτέλεσε το “5αρι” της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την οποία κατέκτησε την 3η θέση και την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Το σχετικό δημοσίευμα από το meteora24.gr:

Τελικά ο Πρόεδρος του ΑΟΚ Σωτήρης Φαμίσης έκανε το «μπαμ» φέρνοντας  τον πολύπειρο center  Φάνη Παπακώστα στην Καλαμπάκα, καθώς σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του, κλείνοντας ιδανικά τις διαπραγματεύσεις μετά την αποδέσμευσή του από την Νίκη Βόλου.

O Φάνης Παπακώστας με καταγωγή από την Λάρισα έχει ύψος 2.06 και αναμένεται να  ενισχύσει σημαντικά  την «front line» της ομάδας της Καλαμπάκας, θέτοντας νέα δεδομένα για την ίδια.

Έχει μεγάλη εμπειρία από εθνικές κατηγορίες, έχοντας παίξει και στην Α1 καθώς ήταν παίκτης της Ολύμπιας Λάρισας, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί στον ΓΣ Λάρισας, στη Χαλκίδα, στους Τιτάνες Παλαμά, στον Φοίνικα Λάρισας, στην ΑΕΛ, στον Γ.Σ. Φαρσάλων και πέρυσι στην Νίκη Βόλου όπου είχε σημειώσει 368 πόντους και ήταν 8ος σκόρερ του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Καλαμπάκας καλωσόρισε τον παίκτη και του ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις