Δεν συνεχίζει ο Λευτέρης Φούτρης στον Μαγνησιακό

Με προσωπική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο προπονητής τερματοφυλάκων Λευτέρης Φούτρης (φωτό δεξιά), ενημέρωσε για τη διακοπή της συνεργασίας του με την ακαδημία του Α.Σ.Β Μαγνησιακός.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «για προσωπικούς λόγους»  δεν θα συνεχίσει να προπονεί τους μικρούς, αλλά και μεγάλους τερματοφύλακες του συλλόγου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Δ.Σ του συλλόγου για την έως τώρα συνεργασία.

Η μη συνέχιση της συνεργασίας αποτελεί έκπληξη, αφού το  έργο του στην ακαδημία αναγνωρίζεται από όλους και η πρόθεση του συλλόγου για ανανέωση ήταν από πολλούς δεδομένη.

Είναι σίγουρο πως μετά την ανακοίνωση της αποδέσμευσης του, αρκετές ομάδες της πόλης πιθανόν να ετοιμάζουν προτάσεις συνεργασίας, καθώς η εργατικότητα, ο χαρακτήρας, η αγάπη του για την θέση του τερματοφύλακα, αλλά και η συνεχής επιδίωξη του για επιμόρφωση, τον κατατάσσουν στους πιο αξιόλογους προπονητές τερματοφυλάκων της περιοχής μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βολιώτης τεχνικός είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’ και  Goalkeeping B’, ενώ πέρυσι προσέφερε με επιτυχία τις υπηρεσίες του και στον Ολυμπιακό Βόλου.

*Η φωτογραφία είναι από το σεμινάριο προπονητικής που συμμετείχε πρόσφατα με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Real, Luis Llopis.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις