Η ώρα της “πρώτης” για τη Νίκη Βόλου

Η ώρα των αποκαλυπτηρίων για τη Νίκη Βόλου 2018-19 έφτασε. Οι κυανόλευκοι φίλαθλοι, απόψε (27/07) στις 19:00, στο Πανθεσσαλικό, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να χειροκροτήσουν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ που θα αναλάβουν να εκπληρώσουν τον έναν και μοναδικό στόχο για τη φετινή, την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει κάνει ήδη την υπέρβαση, όσον αφορά το μπάτζετ της ομάδας και είναι αποφασισμένη να πράξει ότι θεωρήσει απαραίτητο, ώστε στην έναρξη του πρωταθλήματος η Νίκη Βόλου να είναι πάνοπλη για να κατακτήσει την πρωτιά στον όμιλο και την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η πρώτη φάση της μεταγραφικής ενίσχυσης έχει πραγματοποιηθεί με την απόκτηση του Αλέξα Βουκομάνοβιτς, ενώ στην πρώτη φάση συμπεριλαμβάνεται και η απόκτηση του Θοδωρή Παπαδόπουλου, του οποίου η μετακίνηση δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς ο παίκτης ακόμη δεν έχει πάρει στα χέρια του το δελτίο του, κάτι που αναμένεται να γίνει τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Η παρουσίαση των παικτών δεν θα γίνει με τον «κλασικό» τρόπο (είσοδος από τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο) αλλά θα παραταχθούν στον χώρο των επισήμων, εισερχόμενοι από την είσοδο που βρίσκεται κάτω από τα VIP.

Απών από τη σημερινή «πρώτη» θα είναι ο Φάμπιο Ταβάρες, ο οποίος έχει άδεια έως και τις 4 Αυγούστου. Παίκτες που δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά προπονούνται με τους κυανόλευκους δεν θα παρουσιαστούν (για ευνόητους λόγους) ενώ η φημολογία για μεταγραφή έκπληξη δεν επιβεβαιώνεται από καμία πηγή.

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση των παικτών της Νίκης Βόλου θα καλυφθεί σε ζωντανή σύνδεση με το Πανθεσσαλικό από το voloslive.gr και θα αναμεταδοθεί από το goalpost.gr.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις