Πίστη και ενθουσιασμός στην “πρώτη” της Νίκης Βόλου (100+ photos)

Την πρώτη της προπόνηση παρουσία των φιλάθλων της για την αγωνιστική σεζόν 2018-19, πραγματοποίησε η Νίκη Βόλου. Εκατοντάδες φίλοι της ομάδας χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση, δίνοντάς τους δύναμη για να εκπληρώσουν τον στόχο της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες, όπου και ανήκει ο βολιώτικος σύλλογος.

Η θερμή υποδοχή των κυανόλευκων οπαδών με τους δεκάδες πυρσούς έδωσε έντονο γιορτινό χρώμα στην εκδήλωση, δίνοντας παράλληλα το μήνυμα πως και φέτος ο κόσμος θα σταθεί δίπλα στην ομάδα.

Η είσοδος των ποδοσφαιριστών αλλά και του τεχνικού τιμ έγινε από τον χώρο κάτω από την κερκίδα των επισήμων ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη αμεσότητα με τον κόσμο στις κερκίδες.

Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ομάδας, Σάκης Νταφέκας, καλωσόρισε τους φίλους της ομάδας αλλά και τους «επώνυμους» φιλάθλους από τον πολιτικό, κυρίως, χώρο.

Γιώργος Μαστρογιάννης και Αναστασία Φύσσα παρουσίασαν τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία αλλά και το βοηθητικό προσωπικό της ομάδας.

Ο Μανώλης Κοτρώνης και ο Αποστόλης Λαμπρογιώργος θα είναι τη φετινή σεζόν οι φροντιστές της ομάδας ενώ ο νέος φυσικοθεραπευτής θα είναι ο Χρήστος Τσιλίκας. Ο Παντελής Πρόγκνι θα συνεχίσει από το πόστο του Γενικού Αρχηγού. Το τεχνικό τιμ αποτελείται από τους Φάντζιο Μπούις (προπονητής), Ανδρέα Γεωργίου (Γυμναστής) και Βαγγέλη Μύθυμη (προπονητή τερματοφυλάκων).

Θεολόγης, Τζήμας, Χρ. Καρτσαμπάς, Λάιος, Παπαδήμας, Μετούσι, Ιορδανίδης, Μέτσε, Βέργος, Ματθαίου, Αλ. Καρτσαμπάς, Κουτσούκης, Μακενγκό, Τσεμπερίδης, Δωματάς, Τζιώρας, Αναστασίου, Βουρδάκης, Σιώμος, Χριστίδης, Κέρι και Βουκομάνοβιτς, η σειρά με την οποία παρουσιάστηκαν οι παίκτες. Από την προπόνηση απουσίασαν δικαιολογημένα οι Θοδωρής Παπαδόπουλος, Φάμπιο Ταβάρες και Παύλος Τασιάς. Φλώρος, Κουκουτής και Βλάχος, χειροκροτήθηκαν εξίσου, με τους μικρούς να λαμβάνουν μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Μετά τις ομιλίες των κ.κ. Φάτση, Ιμεράι και Βενέτη ακολούθησε προπονητικό διπλό, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν διάθεση να ανταποδώσουν με όμορφες ενέργειες την αγάπη του κόσμου.

Το ραντεβού με τους φίλους της ομάδας ανανεώθηκε για την Κυριακή στις 18:30, στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις