Θετικά μηνύματα από τον Ολυμπιακό Β.

Θετικά είναι τα μηνύματα στον Ολυμπιακό, από τις πρώτες κιόλας μέρες της προετοιμασίας. Αν κρίνουμε από το πώς δουλεύει και λειτουργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα σε όλα τα επίπεδα. Το βολιώτικο συγκρότημα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από επαγγελματικές ομάδες, καθώς όλα λειτουργούν ρολόι και υποδειγματικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους ένα δίμηνο, μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, προκειμένου να «δέσουν», ως ομάδα και να παρουσιάσουν ένα δυνατό σύνολο, το οποίο να είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει και να πετύχει στο τέλος τον στόχο της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία, Σωτήρης Πετσιμέρης και Γιάννης Ζαλαώρας έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εκτίμηση όλων των ποδοσφαιριστών με τη δουλειά τους, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι οικογενειακό και καθένας παίκτης από την πλευρά του δίνει καθημερινά στις προπονήσεις τον καλύτερό του εαυτό. Βέβαια, κάθε αρχή και δύσκολη, ωστόσο, τα πιο… δύσκολα για τους παίκτες αναμένεται να έρθουν στο Ελατοχώρι Πιερίας, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και θα βάλει τις βάσεις για τη νέα χρονιά.

Σήμερα το πρωί οι παίκτες προπονήθηκαν στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ενώ το ίδιο θα συμβεί και το απόγευμα. Την Κυριακή η ομάδα έχει ρεπό και την Δευτέρα το πρωί θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις