“Ερυθρόλευκος” και πάλι ο Τοροσίδης

Πεντέμισι χρόνια μακριά από τον Ολυμπιακό ήταν πολλά και η ώρα της επιστροφής για τον Βασίλη Τοροσίδη έφτασε!

Το απόγευμα του Σαββάτου (28/7), λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον 33χρονο άσο, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Μπολόνια, ήθελε να γυρίσει στο… σπίτι του και αυτό έγινε.

«Καλώς ήρθες σπίτι σου Βασίλη», ήταν άλλωστε το χαρακτηριστικό μήνυμα της διοίκησης των Πειραιωτών στα social media και με το οποίο επικυρώθηκε η έναρξη της δεύτερης θητείας του Ξανθιώτη αμυντικού στον Ολυμπιακό, σε μια μεταγραφή που είναι προφανές ότι έγινε και για αγωνιστικούς λόγους αλλά και για να τονωθεί ακόμα περισσότερο το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο «Τόρο» μπορεί να λύσει τα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού παίζοντας είτε ως δεξί μπακ είτε στόπερ είτε αμυντικός χαφ, ενώ βέβαια στα αποδυτήρια η παρουσία του θα είναι ηγετική, κάτι που έχουν ανάγκη οι «ερυθρόλευκοι».

Ο εκ των αρχηγών της Εθνικής έχει κατακτήσει άλλωστε 5 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα με τους Πειραιώτες, οπότε γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Ολυμπιακός και ύστερα από μια σεζόν που ήταν καταστροφική.

Έτσι, προέκυψε και δεύτερο μεταγραφικό «χτύπημα», αφού είχε προηγηθεί νωρίτερα στην ημέρα η ανακοίνωση για την απόκτηση του Γιασίν Μεριά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις