Συμφωνία με τέσσερις η Δόξα Δράμας

Με δεδομένο ότι ο χρόνος πιέζει η Δόξα Δράμας ξεκίνησε άμεσα τις επαφές της με παίκτες που θα αποκτηθούν και θα βρίσκονται στο δυναμικό της για την νέα σεζόν.

Οι «μαυραετοί» οι οποίοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Κώστα Τσαμούρη που πέρυσι αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό ήρθαν σε προφορική συμφωνία με ακόμα τέσσερις παίκτες για την απόκτηση τους.

Ο λόγος για τους Ροτζέριο Μάρτινς, Βαγγέλη Πίτκα, Γιώργο Μακρή και Δημήτρη Χασομέρη. Ο πρώτος είναι 34 χρονών μεσοεπιθετικός και μόνο άγνωστος δεν είναι στην χώρα μας καθώς στο παρελθόν έχει περάσει από Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Βόλου, Λεβαδειακό, Νίκη Βόλου, Εργοτέλη και Πανθρακικό, ενώ την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην Γ΄Εθνική με την φανέλα του Αιγάλεω.

Όσον αφορά τον Πίτκα που είναι 35χρονών έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Παναιγιάλειο, Απόλλωνα, Πανηλειακό, Παναχαϊκή κ.α. πέρυσι βρισκόταν στο δυναμικό της Λαμίας απ΄όπου και έμεινε ελεύθερος.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τον Γιώργο Μακρή ο 34χρονος μέσος πέρυσι αγωνίστηκε στον Καραϊσκάκη, ενώ παλιότερα έχει περάσει από ΠΑΟΚ, Αγροτικό Αστέρα, Πιερικό, Ολυμπιακό Βόλου, ΟΦΗ, Ατρόμητο και Ηρακλή.

Τέλος όσον αφορά τον Δημήτρη Χασομέρη είναι 29 χρονών και πέρυσι αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πόντου. Επίσης στον παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λάρισα, Πανθρακικό, Τρίκαλα, Αναγέννηση Επανομής, Μακεδονικό, Ατσαλένιο και Ξάνθη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις