Φουλάρει για τρεις ο Ολυμπιακός

Μετά τις δύο μεταγραφές των Μεριά και Τοροσίδη, ο Ολυμπιακός δεν σταματά και προχωρά για την περαιτέρω ενίσχυσή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν κάνει βελτιωμένη πρόταση στην Ουνιόν Σάντα Φε για τον Φράνκο Σολδάνο. Τα ΜΜΕ της Αργεντινής αναφέρουν πως κατατέθηκε προσφορά που ικανοποιεί την ομάδα του και πως ο 24χρονος φορ είναι κοντά στη μετακίνησή του στην Ελλάδα. Άλλωστε με τη διαφαινόμενη πώληση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση επιθετικού και ο Σολδάνο είναι η πρώτη του επιλογή.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις κινήσεις του για απόκτηση μέσου και τερματοφύλακα. Παρότι οι Πειραιώτες απέσυραν το ενδιαφέρον τους για τον Γουίλιαν Αράο, ο Βραζιλιάνος μέσος ασκεί πιέσεις στη Φλαμένγκο και τους ατζέντηδες που… περιέπλεξαν τα πράγματα, προκειμένου να επιτευχθεί το deal. Κι όπως έδειξε και η περίπτωση Μεριά, αν εκλογικευτούν οι απαιτήσεις της άλλης πλευράς τότε η μεταγραφή που τις τελευταίες ημέρες έμοιαζε να «ναυαγεί», μπορεί να τελειώσει.

Τέλος, για τη θέση του τερματοφύλακα επικρατέστερος να πλαισιώσει τον Γιαννιώτη στους γκολκίπερ είναι ο Πίτσου Κουεγιάρ. Ο 34χρονος Ισπανός ευελπιστεί το θέμα του να προχωρήσει στη μεθαυριανή φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις