Απέκτησε Παπουτσογιαννόπουλο ο Ολυμπιακός Βόλου

Στην απόκτηση του Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλου, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και ως δεξιός οπισθοφύλακας, προχώρησε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Ουσιαστικά, αποκτήθηκε για την αριστερή πλευρά, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Κόκα.

Ο Παπουτσογιαννόπουλος έχει φορέσει την φανέλα του Ατρομήτου στη Σούπερ Λιγκ, ενώ την περίοδο 2014-15, όταν η Νίκη ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία αποτέλεσε μέλος της. Στη συνέχεια έπαιξε σε Χανιά, Πιερικό, Αιγινιακό, στη Σλάβια Σόφιας πέρυσι μέχρι τον Δεκέμβριο και στη συνέχεια στην Καλαμάτα, όπου στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατέγραψε 15 συμμετοχές και ένα γκολ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:

“Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο.

Γεννημένος στις 6 Ιουλίου 1994 στον Πύργο Ηλείας, ο Παπουτσογιαννόπουλος αγωνίζεται ως ακραίος οπισθοφύλακας και μπορεί να ανταποκριθεί και στις δύο πτέρυγες με βασική θέση ωστόσο αυτή του αριστερού μπακ. Η Διοίκηση του Συλλόγου προχώρησε σε αυτή την συμφωνία αμέσως μετά την αποδέσμευση του Ανδρέα Κόκα.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα της Σλάβια Σόφιας ενώ τις ολοκλήρωσε με την φανέλα της Καλαμάτας. Την σεζόν 2015 – 2016 αγωνίστηκε στην ομάδα του Αιγινιακού πραγματοποιώντας 28 συμμετοχές. Τα πρώτα βήματα της καριέρας του τα πραγματοποίησε στις ακαδημίες του Ατρομήτου, ομάδα στην οποία υπέγραψε και το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο. Στην 1η ομάδα του Ατρομήτου αγωνίστηκε για 3 χρόνια αποκομίζοντας εμπειρίες τόσο από Ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο και από το πρωτάθλημα της Super League.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Στη φωτογραφία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Θωμά Μακρή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις