Απόλλων Πόντου: Παραιτήθηκε από την προεδρία ο Γιακουμίδης

Παρελθόν από την θέση του προέδρου αποτελεί ο Γιώργος Γιακουμίδης.

Με επιστολή την οποία και δημοσιεύει το metrosport.gr ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΑΕ εξηγεί σε αυτή τον λόγο που τον οδήγησαν στην παραίτηση, ο οποίος δεν είναι άλλος από το ναυάγιο των συνομιλιών ανάμεσα στις οικογένειες Καλαϊτζίδη και Μπαλτίδη.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Δυστυχώς, η πολύμηνη και κοπιαστική προσπάθεια εξεύρεσης χρηματοδότησης και ενίσχυσης της ομάδας μας, που αναπάντεχα βρέθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο, δεν τελεσφόρησε. Οι περιορισμένες μου αρμοδιότητες, ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Απόλλωνας Πόντου, δεν στάθηκαν εμπόδιο ώστε να βρεθεί τελικά μια λύση, που ευνοείτο από την συνεργασία των οικογενειών των κ.κ. Καλαϊτζίδη και Μπαλτίδη. Η συνεργασία όμως αυτή (μέχρι σήμερα) δεν πραγματοποιήθηκε.

Για τους ανωτέρω λόγους θεωρώ πως η συμμετοχή μου στη Διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου αυτοδίκαια τερματίζεται. Υπέβαλα την παραίτησή μου την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 τόσο από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. όσο κι από την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω δημόσια την οικογένεια Καλαϊτζίδη για την ευκαιρία που μου δόθηκε να υπηρετήσω την ιστορική ομάδα της Καλαμαριάς καθώς και την οικογένεια Μπαλτίδη για την εμπιστοσύνη που με περιέβαλε κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Εύχομαι ολόψυχα ο Απόλλωνας της καρδιάς όλων των Ποντίων να κατακτήσει όλα όσα οι περήφανοι φίλαθλοί του ονειρεύονται.

Γ. Ε. Γιακουμίδης»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις