Ανακοίνωσε Πρέντι ο Αστέρα Ιτέας

Τον επιθετικό Άρη Πρέντι, ο οποίος την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Οπούντιου Μαρτίνου σημείωσε δέκα τέρματα, απέκτησε ο Αστέρας Ιτέας.

Η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Άρη Πρέντι.
Πραγματοποιόντας μια εκπληκτική χρονιά στην Γ Εθνική με τον Οπούντιο Μαρτίνου,σημειώνοντας 10 τέρματα, αποτέλεσε στόχο αρκετών ομάδων τόσο στην Γ εθνική όσο και στην Football League με τον Αστέρα Ιτέας όμως να αποσπά τελικά την υπογραφή του και να προσθέτει ακόμη έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή στις τάξεις της ομαδας μας.
Ο Άρης ξεκινησε τα ποδοσφαιρικά του βηματα στην U20 Πανιωνίου και ξεχωρίζοντας αμέσως υπεγραψε επαγγελματικό συμβολαιο με την ιστορική ομαδα,κανοντας συμμετοχές στην Superleague.Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Κύπρο για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για να καταλήξει την περσινή χρονιά στον Οπούντιο Μαρτίνου πραγματοποιόντας εκαιρετική σεζον.
Ο ίδιος δήλωσε: “Ειμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία πολύ καλή ομαδα με οργάνωση και στόχους.Γνωρίζω τον Αστέρα καλά μιας και την προηγούμενη χρονιά ημουν στον ίδιο όμιλο αντίπαλος και παρακολούθησα την πολύ καλή πορεία που έκανε η ομάδα. Χάρηκα πολύ μόλις μου έγινε η πρόταση και αμέσως συμφώνησα. Ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ από τη μεριά μου έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μαντούβαλο και τους ανθρώπους του Δ.Σ για την εμπιστοσύνη τους. Ραντεβού στο γήπεδο.”

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ