Σε άριστο κλίμα γεμάτο αισιοδοξία… η πρώτη συνάντηση της Δάφνης

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σε άριστο κλίμα, γεμάτο αισιοδοξία, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Δάφνης,  όπου παρουσιάστηκε και ο νέος προπονητής Ντένης Κουκουβίνος.
Πρόκειται για ένα τεχνικό εγνωσμένης αξίας, με πολύ μεγάλη εμπειρία στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου κι όχι μόνο.

Για τις 13 Αυγούστου ορίστηκε η έναρξη της προετοιμασίας,  όπου θα συμμετέχει σχεδόν το σύνολο των περσινών παικτών, το οποίο θα πλαισιωθεί από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Αναλυτικότερα όσα έγιναν και ειπώθηκαν στην πρώτη συνάντηση της Δάφνης έχουν ως εξής:

“Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας έγινε η πρώτη συνάντηση γνωριμίας των παιχτών της «Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΒΟΛΟΥ» με τον νέο προπονητή κ. Ντένη Κουκουβίνο και με τα μέλη της Διοίκησης και φίλους της ομάδας.

Ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Γιάννης Τσάτσος καλωσόρισε στην «οικογένεια» – όπως χαρακτηριστικά είπε – παλιούς και νέους παίκτες και το νέο προπονητή της ομάδας, κάνοντας μία μικρή ανασκόπηση στη χρονιά που πέρασε και θέτοντας τους στόχους για τη χρονιά που ξεκινά.
Με βασικό στόχο την άνοδο, ο κ. Τσάτσος τόνισε ότι θα πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για την επίτευξή του, τόσο προπονητικά όσο και αγωνιστικά, με ισχυρή πίστη στις δυνατότητες και ικανότητές μας. Η διοίκηση θα σταθεί με κάθε δυνατό τρόπο δίπλα σε παίκτες και προπονητή – όπως άλλωστε το έχει ήδη αποδείξει τα τελευταία έτη – αλλά και οι παίκτες θα πρέπει να δείξουν αφοσίωση παίζοντας με αυτοπεποίθηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, είπε συνοψίζοντας ο Πρόεδρος της Ομάδας.

Ο Ντένης Κουκουβίνος γνωστός προπονητής της Μαγνησίας με πολλές εμπειρίες, χαιρετώντας την ομάδα τόνισε ότι ταυτίζεται με τους στόχους της διοίκησης και θα συμβάλλει κι αυτός στη γρήγορη ενσωμάτωση των νέων παικτών στην ομάδα, έτσι ώστε όλοι μαζί να δουλέψουν ως «οικογένεια» για την άνοδό της.

Τη συνάντηση χαιρέτισε και ο Αντιπρόεδρος της Δάφνης κ. Γιώργος Τάκης ο οποίος με τη σειρά του εγγυήθηκε τη στήριξη της διοίκησης στις προσπάθειες της Ομάδας σε όλα τα επίπεδα – εγκαταστάσεις, υλικό, μετακινήσεις, κ.ά. – δίνοντας παράλληλα έμφαση στην προσπάθεια και τη σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξουν οι παίκτες τη νέα αυτή χρονιά, για να υλοποιηθούν οι στόχοι της Ομάδας.

Η συνάντηση έκλεισε με το ραντεβού της Ομάδας για την έναρξη της προετοιμασίας στις 13 Αυγούστου.

Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές της προηγούμενης χρονιάς ανανέωσαν την παραμονή τους στην ομάδα, εκτός των 3 φοιτητών που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Λούκα, Βαγγέλη Γκιάστα και Μάκη Αλιμπάκη, στους οποίους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην επαγγελματική τους ζωή.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν οι ανακοινώσεις των νέων παικτών που έχουν έρθει στην ομάδα, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της μεταγραφής τους.”