Τον σκόρερ Στ. Δημόπουλο απέκτησε ο Ιάσων Αλ. Μεριάς

Μία σπουδαία μεταγραφή κατάφερε να πραγματοποιήσει ο Ιάσονας Άλλης Μεριάς που εντάσσει στο δυναμικό του τον Σταύρο Δημόπουλο.

Όπως όλοι γνωρίζουμε πρόκειται για έναν εξαιρετικό σκόρερ  που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Πηλέα, με τον οποίο κατέκτησε και την άνοδο στη Β ΕΠΣΘ τη σεζόν 2016-17, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Χιλιαδού, Σαρακηνό, Διμήνι , Κερασιά, Παγασητικό  και Άρη Μελισσατίκων.

Φυσικά ξεχωριστή στιγμή στην αγωνιστική του πορεία αποτέλεσε και η κατάκτηση του 10ου Champions League Κωφών, τον Μάιο του 2017, με την ομάδα του Παναθλητικού Όμιλου Κωφών, σε μια σεζόν που θα του μείνει αξέχαστη αφού πέραν των τερμα΄των που πέτυχε στα γήπεδα της ΕΠΣΘ, κατάφερε να σκοράρει κι εννέα τέρματα στη διεθνή διοργάνωση!

Παρά τα 37 του χρόνια συνεχίζει να διατηρεί εξαιρετική επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, τα οποία τη χρονιά που πέρασε “φόρτωσε” με δεκατέσσερα γκολ στις είκοσι συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όντας με τεράστια διαφορά ο πλέον παραγωγικός παίκτης του Πηλέα.

Αυτές οι επιδόσεις έκαναν τον ιδιαίτερα αγαπητό Στ. Δημόπουλο στόχο πολλών ομάδων, αλλά τελικά οι άνθρωποι του Ιάσονα έδειξαν ότι τον θέλουν περισσότερο στην ομάδα τους και κατάφεραν να τον αποκτήσουν, λύνοντας κατ αυτό τον τρόπο το σημαντικό πρόβλημα της δυστοκίας του σκοραρίσματος, που αντιμετώπιζαν την περασμένη σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις