Κρούση στον Αποστολίδη η Νίκη Βόλου

Αν και το φιλικό με τον Παναιτωλικό ήταν εκτός προγράμματος και «κόντρα» στους ρυθμούς των προπονήσεων των παικτών της Νίκης Βόλου, εντούτοις φαίνεται πως μόνο κέρδη θα φέρει στη βολιώτικη ομάδα.

Είχαμε γράψει πως μετά τον πρώτο κύκλο της μεταγραφικής ενίσχυσης θα ακολουθήσει ένας δεύτερος, όπου θα γίνει προσπάθεια να εξαλειφθούν αδυναμίες που θα εντοπιστούν κατά τη χρονική περίοδο της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων. Το φιλικό με τον Παναιτωλικό βοήθησε ώστε να φανούν κάποιες από αυτές, με αποτέλεσμα άμεσα να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός, ο Τάσος Καντούτσης και ήδη να έχει γίνει πρόταση σε τερματοφύλακα.

Πρόταση στον Αποστολίδη

Η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία κινείται ήδη για την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα που εκτός των ικανοτήτων του θα μπορεί να καθοδηγήσει και την αμυντική γραμμή των κυανολεύκων. Ψηλά στη λίστα των πορτιέρε που πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί, είναι ο Μάνος Αποστολίδης. Συστάσεις για τον «πρωταθλητή» με τη φανέλα της Νίκης Βόλου δεν χρειάζονται. Οι ικανότητές του αναμφισβήτητες, ο χαρακτήρας του αδαμάντινος. Την τελευταία αγωνιστική σεζόν κατέγραψε 28 συμμετοχές στα Τρίκαλα με εξαιρετικές εμφανίσεις, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από πολλές ομάδες της Football League. Η πρόταση έχει γίνει και στη Νίκη Βόλου περιμένουν την απάντηση του έμπειρου τερματοφύλακα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις