Επιστρέφει στη Νίκη Βόλου ο Μάνος Αποστολίδης!

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου δείχνει αποφασισμένη να φέρει στην ομάδα όποιον ποδοσφαιριστή πιστεύει πως θα συμβάλει στον στόχο της ανόδου, ακόμη κι όταν οι κάποιες περιπτώσεις μοιάζουν πολύ δύσκολες.

Όταν στη Νίκη Βόλου αποφάσισαν πως από το παζλ λείπει ένας έμπειρος πορτιέρε, που εκτός από τις ικανότητές του μπορεί να συμβάλει στη σωστή λειτουργία της αμυντικής γραμμής, το όνομα του Μάνου Αποστολίδη ήταν το πρώτο στη λίστα. Η περίπτωσή του πολύ δύσκολη καθώς οι γεμάτες του χρονιές στη Football League, οι οποίες συνοδεύονταν από εξαιρετικές εμφανίσεις, τον έφερναν ψηλά στις λίστες των μεταγραφικών στόχων πολλών ομάδων της κατηγορίας.

Η πρόταση του Νίκου Ιμεράι και το συναισθηματικό δέσιμο του «πρωταθλητή» με τη Νίκη Βόλου έπαιξαν σημαντικό ρόλο ώστε ο Μάνος Αποστολίδης να πει το πολυπόθητο «ναι». Έτσι οι κυανόλευκοι αποκτούν έναν έμπειρο παίκτη σε μία ευαίσθητη θέση που θα βοηθήσει σε πολλούς τομείς στην προσπάθεια της Νίκης Βόλου να αλλάξει κατηγορία. Τα δύο τελευταία χρόνια ο Αποστολίδης φορούσε τη φανέλα του Α.Ο. Τρίκαλα, έχοντας 28 συμμετοχές την προηγούμενη σεζόν.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Μάνος Αποστολίδης μιλά για την υποδοχή του κόσμου μετά το διπλό στα Χανιά:

Γεύση από Μάνο Αποστολίδη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις