Στο Ελατοχώρι “χτίζεται” ο νέος Ολυμπιακός Βόλου (photos)

Σε ιδανικό περιβάλλον και κάτω από άριστες συνθήκες πραγματοποιείται στο Ελατοχώρι Πιερίας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου. Καθημερινά οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του, Σωτήρη Πετσιμέρη και Γιάννη Ζαλαώρα, προκειμένου η ομάδα να βάλει τις βάσεις για τη νέα χρονιά.

Όλα λειτουργούν ρολόι, υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, αλλά και στη καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών στο αθλητικό κέντρο. Η αποστολή έχει καταλύσει στο ξενοδοχείο «Μύθος», αρχηγός αποστολής είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Θωμάς Μακρής και οι προπονήσεις γίνονται στα δύο γήπεδα που διαθέτει το συγκρότημα, τα οποία είναι σε άριστη κατάσταση.

Ο Περικλής Αμανατίδης είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, βλέποντας να αφομοιώνουν αυτά που του διδάσκει στις προπονήσεις.

Όλοι οι παίκτες, παρά την κούραση που υπάρχει από τις επίπονες προπονήσεις, δείχνουν μεγάλη διάθεση και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το κλίμα είναι οικογενειακό και οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές έχουν προσαρμοστεί στο νέο τους περιβάλλον.

Η εικόνα του Ολυμπιακού και ο τρόπος λειτουργίας δεν έχει καμία σχέση με ερασιτεχνική ομάδα. Όλα λειτουργούν επαγγελματικά, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Υπάρχει κανονισμός τον οποίο τηρούν ευλαβικά οι «ερυθρόλευκοι» σε όλες τις εκφάνσεις της προετοιμασίας.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την προετοιμασία της ομάδας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις