Τίμησαν τον Μάκη Πετρίδη οι παλαίμαχοι του Πυράσου

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ τους έδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πυράσου, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Μάκης Πετρίδης, ο οποίος επί σειρά ετών αγωνίστηκε στον Πύρασο και τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αυστραλία.


Οι Παλαίμαχοι του Πυράσου τίμησαν τον Μάκη Πετρίδη, με μία αναμνηστική πλακέτα που του παρέδωσε ο πρώην πρόεδρος του αγχιαλίτικου συλλόγου Θόδωρος Στάμος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι παλαιοί ποδοσφαιριστές του Πυράσου, αλλά και όσοι παρακολούθησαν το μεταξύ τους παιχνίδι συγκέντρωσαν σακούλες με τρόφιμα οι οποίες θα παραδοθούν στην Εκκλησία.

Οι Παλαίμαχοι του Πυράσου εξέδωσαν το παρακάτω δελτίο Τύπου: «Άλλη μία εκδήλωση των Παλαιμάχων Πυράσου στέφθηκε με επιτυχία. Χθες το απόγευμα, βρεθήκαμε στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου και παίξαμε ποδόσφαιρο μεταξύ μας. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι μαζέψαμε αρκετές σακούλες με τρόφιμα τα οποία θα δώσουμε στην Εκκλησία για την υποστήριξη συνανθρώπων μας που τα έχουν ανάγκη. Με ιδιαίτερη χαρά είδαμε άτομα που είχαμε χάσει για αρκετά χρόνια, θυμηθήκαμε τα παλιά και περάσαμε μία ώρα, και παραπάνω,  διασκέδασης. Μεταξύ των άλλων, αγωνίστηκε ο Μάκης Πετρίδης που αυτές τις ημέρες βρίσκεται κοντά μας και δοθείσης της ευκαιρίας, οι Παλαίμαχοι του Πυράσου τόν τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στο σύλλογο και τον αθλητισμό της Μαγνησίας. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Πυράσου για την κάθε βοήθεια που μας παρείχε, όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο χθεσινό μας κάλεσμα και δηλώνουμε ότι οι δράσεις των Παλαιμάχων Πυράσου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα συνεχιστούν καθώς αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους της ύπαρξης του συλλόγου μας».