Την Δευτέρα 6/8 η “πρώτη” της Δήμητρας

Την ερχόμενη Δευτέρα 6 Αυγούστου, στις 6  μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για την Δήμητρα Ευξεινούπολης και την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Τρίτη 7/8 ο καθιερωμένος αγιασμός. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στη φυσική τους κατηγορία, την Α’ τοπική και όπως είναι λογικό θέλουν να κάνουν καλή πορεία. Γι’ αυτό και ενισχύθηκαν με αξιόλογους παίκτες, όπως τον Πέτρο Θωμαΐδη, τον Αργύρη Κυριάκο, τον Νίκο Φούκη και τον Νίκο Μπράνο, ενώ παρέμειναν ο περσινός βασικός κορμός και φυσικά ο προπονητής Μιχάλης Ανδρωνάς.

Η ανακοίνωση της διοίκησης είναι η εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 18.00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας. Την Τρίτη 7 Αυγούστου στις 18.00, στο γήπεδό μας, θα γίνει η πρώτη επίσημη συγκέντρωση και θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός. Θα ακολουθήσει προπόνηση που σηματοδοτεί και την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Καλούνται οι φίλαθλοι, οι τοπικοί φορείς και τα μέσα ενημέρωσης να δώσουν το «παρών».

Στο μεταξύ, από τη Δήμητρα ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της. Οι «πράσινοι» θα παίξουν στις 22/8 με τους Μυρμιδόνες, στις 25/8 με τον Σαρακηνό, στις 29/8 με τον Άνθιμο Γαζή, την 1/9 με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, στις 5/9 με τον Ρήγα Φεραίο, στις 9/9 συμμετοχή σε τουρνουά με αντιπάλους τον Αίαντα Σούρπης και τον Ιάσονα Α.Μ., στις 12/9 με τον Θησέα και στις 15/9 με τον Πύρασο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις