Πέμπτη μέρα προετοιμασίας του Ολυμπιακού Β. στο Ελατοχώρι

Συνεχίζεται για πέμπτη ημέρα η προετοιμασίας της ομάδας μας στο αθλητικό κέντρο του ξενοδοχείου «Μύθος», στο Ελατοχώρι Πιερίας.
Ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του, βλέπουν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Η ένταση στις προπονήσεις είναι αμείωτη και οι ποδοσφαιριστές επιδεικνύουν τρομερή όρεξη και διάθεση. Ο Σωτήρης Πετσιμέρης δουλεύει εκτενώς στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών ενώ οι τερματοφύλακες ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Ζαλαώρα.
Το πρόγραμμα προετοιμασίας, πέρα από το δυνατό πρόγραμμα διπλών προπονήσεων, εντός γηπέδου, περιλαμβάνει και αρκετές ώρες ανάλυσης της ομαδικής λειτουργίας της ομάδας. Ο Περικλής Αμανατίδης αναλύει στους ποδοσφαιριστές το αγωνιστικό πλάνο που θέλει να εφαρμόσουν εντός του γηπέδου.
Μετά το τέλος του προγράμματος και στον ελεύθερο τους χρόνο, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team απολαμβάνουν τις ανέσεις που τους παρέχει το ξενοδοχείο «Μύθος».