Στην Πορταριά η προετοιμασία του Εθνικού

Στην Πορταριά θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Εθνικού. Η αποστολή των Πειραιωτών θα μεταβεί στην Πορταριά την Δευτέρα 6/8 και θα παραμείνει εκεί ως τις 14/8. Μάλιστα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια με τον Μαγνησιακό και τον ΝΠΣ Βόλος.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του Εθνικού, ύστερα από σχεδόν δυο εβδομάδες προπονήσεων στο γήπεδο των Τραχώνων, στον Άλιμο.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πορταριά του Πηλίου το πρωί της Δευτέρας 6/8 εκεί οπού θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με την επιστροφή να έχει προγραμματιστεί για τις 14/8.

Ο Λουκάς Καραδήμος και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν υπο τις ιδανικές συνθήκες που προσφέρει το προπονητικό κέντρο του βουνού των Κενταύρων προκειμένου να θέσουν γερά θεμέλια για την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Βουτσινάς, Κολιοφούκας, Λεβέντης, Βλάχος, Σμίλτος, Κωνσταντίνου, Μηλιώτης, Κορνέζος, Βενέτης, Πεχλιβανίδης, Παυλάκης, Αλέξιου, Collins, Σκεντεράϊ, Μακρυγιάννης, Λεωνιδόπουλος, Κατίδης, Πολίτης, Blanco, Μάναλης, Αυλωνίτης, Ζούπα και Τσιλιγκίρης.

Στην προετοιμασία συμπεριλήφθηκαν και δυο υπο δοκιμή ποδοσφαιριστές με το σύνολο τους να φτάνει τους 25. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της βασικής προετοιμασίας η ομάδα μας θα δώσει δυο φιλικούς αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 8/8 θα αντιμετωπίσει τον Μαγνησιακό στο γήπεδο της Πορταριάς ενώ το Σάββατο 11/8 θα αναμετρηθεί με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις