Πάσχος: “Aναγνωρίσαμε το λάθος μας, θέλουμε τα παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο”

Σήμερα σε γνωστό ξενοδοχείο του Βόλου τα επτά πρόσωπα του ΔΣ δηλαδή οι Καράβας, Τζοβάρας, Κανάβας, Πάσχος, Καραγιάννης, Κουτσουνίδης και Μαυροκέφαλος που ζήτησαν άμεση αναδιάρθρωσή του, έδωσαν συνέντευξη και μίλησαν για τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Εμφανίστηκαν μετανιωμένοι για την προσφυγή που έκαναν εναντίον της ΕΠΟ λέγοντας πως αναγνωρίζουν πλήρως το λάθος τους και θέλουν να επανορθώσουν γι΄ αυτό λήγοντας τον πόλεμο που έχει ανοίξει.

P6180044 Αντιγραφή

Πάσχος: ”Κάναμε λάθος και πρέπει να επανορθώσουμε”

Ο κ. Πάσχος άνοιξε την συνέντευξη τονίζοντας πως τιμάει τον κ. Μπατζιάκα και τα όσα έχει προσφέρει στο τόπο και στο ποδόσφαιρο αλλά θέλουν να βγάλουν το ΕΠΣ Θεσσαλίας από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει.
Συνέχισε λέγοντας πως μαζεύτηκαν, αναγνωρίσανε το λάθος που έκαναν και πήγανε στην ΕΠΟ για να επαναφέρουν την ΕΠΣΘ στους κόλπους της ομοσπονδίας. Αφού από την 1η Ιουλίου ξεκινούν οι μεταγραφές και οι υπολογιστές της Ένωσης είναι κλειστοί αφού δεν είναι μέλος της ΕΠΟ, πλέον. ”Θέλουμε να γίνει νέο ΔΣ και να ψηφίσουμε για την αναδιάρθρωσή έτσι ώστε να απεμπλακεί η Ένωση από αυτή τη ζοφερή κατάσταση. Κανείς δεν έχει αντιληφθεί τί ζημιά έχει γίνει στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας” τόνισε.
Είπαν πως δεν υπάρχουν ούτε όπλα ούτε φαρέτρα και γι’ αυτό το λόγο απέσυραν την μήνυση. Θα πρέπει να συγκληθεί άμεσα ΔΣ για να απεγκλωβιστεί η ΕΠΣΘ από την τιμωρία της και σύντομα, γιατί όσο πιο αργά γίνουν οι κινήσεις γι αυτό, τόσο περισσότερες μέρες θα χαθούν από τον Ιούλιο που είναι μεταγραφική περίοδος.
Όσο για τις ομάδες που συμμετέχουν στην Γ΄ Εθνική είπε πως η Νίκη θα πάρει μέρος στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ρήγας απέκτησε ισχυρό ΔΣ ενώ ο Πύρασος θα συμμετάσχει κανονικά.

”Πρέπει να επανορθώσουμε για το λάθος μας” είπε ο κ. Πάσχος κλείνοντας και παράλληλα απάντησε σε κάποιους που μιλούσαν για εκλογές πως: ”Σε περίπτωση που γίνουν εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ θα χανότανε πολύτιμος χρόνος αφού θα ολοκληρώνονταν το φθινόπωρο και το τοπικό πρωτάθλημα ίσως να μην διεξάγονταν.”

P6180045 Αντιγραφή

Κανάβας: ”Τα γραφεία της ΕΠΣΘ ανήκουν στα σωματεία και όχι στον πρόεδρο”

Τον λόγο πήρε ο κ. Κανάβας εκφράζοντας την πικρία του για την απόφαση για κλείδωμα των γραφείων της ΕΠΣΘ, λέγοντας πως ο χώρος δεν ανήκει στον πρόεδρο αλλά στα σωματεία. Πέσαμε στην παγίδα και τώρα πρέπει να βιαστούμε να σώσουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

 

P6180042 Αντιγραφή

Τζοβάρας:”Ριχτήκαμε στην μάχη με νεροπίστολα”

Στην συνέχεια ο κ. Τζοβάρας μίλησε και είπε πως αυτοί οι επτά έχουν ως κοινή γραμμή το ποδόσφαιρο και πως δεν θέλανε να ανοίξουν κάποιον πόλεμο. Αλλά σε αυτήν την μάχη πήγαμε με ”νεροπίστολα” και χωρίς υποστηρικτές απέναντι σε μεγαθήρια. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος μας είπαν πως θα έχουμε υποστηρικτές άλλες ενώσεις αλλά κανείς δεν πήρε το μέρος μας τελικά. Πρόσφατα συναντηθήκαμε με τον κ. πρόεδρο και του είπαμε πως πρέπει να πάμε στην ΕΠΟ με την ουρά στα σκέλια αλλά εκείνος αρνήθηκε. Τα παιδιά θα πλήρωναν τελικά τη νύφη.
Τέλος, σχολίασε τα όπλα που ανέφερε ο κ. Μπατζιάκας που έχει στη φαρέτρα: ”Γιατί δεν μας λένε τα όπλα που έχουν; Γιατί δεν υπάρχουν. Απλά κερδίζουν χρόνο”.

P6180043 Αντιγραφή

Καράβας: ”Συγνώμη από τα σωματεία για το αδιέξοδο”

Τελευταίος πήρε τον λόγο ο ταμίας της Ένωσης κ. Καράβας που φανερά μετανιωμένος ζήτησε συγνώμη από τα σωματεία για το αδιέξοδο που τα οδήγησε.

”Για τη συνάντηση με Γκιρτζίκη’

”Συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη αλλά και τον αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας για μία ώρα και δέκα λεπτά έχοντας μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. Κάναμε μία ιδιωτική κουβέντα με τον πρόεδρο δεν πήγαμε για να πάρουμε κάποια απόφαση δεν ανατρέπουμε κάποιον. Κανείς δεν μας έθεσε κάποια προϋπόθεση για να επιστρέψει η Ένωση στην αγκαλιά της ΕΠΟ, ο κ. Γκιρτζίκης μας είπε πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη του και ότι θα πρέπει μόνοι μας να βρούμε την λύση στο πρόβλημα” ανέφερε ο κ. Πάσχος.

Επίσης τόνισε πως η συγκεκριμένη απόφαση θα έπρεπε να πάρει έγκριση από τη ΓΣ της ΕΠΣΘ.
Απλά τα επτά μέλη του ΔΣ πιστεύουν πως μετά την αναδιάρθρωση και την επικύρωση άρσης της μήνυσης θα υπάρξει λύση στο πρόβλημα αφού θα μεταβούν και πάλι στην ΕΠΟ για εκ’ νέου συνάντηση.
Στη συνέχεια είπαν πως δεν υποκινήθηκαν από κανέναν για να πάρουν την απόφαση αυτή απλά από τις υποσχέσεις που πήραν από πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Ένωσης οδηγήθηκαν στο να πάρουν αυτή την απόφαση.

P6180039 Αντιγραφή

 ”Αρχικά δεν θέλαμε να κινηθούμε εναντίον της ΕΠΟ αυτό μαρτυρά και το ότι στο πρώτο ΔΣ που συγκλήθηκε είχανε πάει μόλις τέσσερα μέλη αλλά την επόμενη μέρα μας είπαν πως έχουν υποστηρικτές αλλά και για το Δ.Δ. και έτσι πήραμε την συγκεκριμένη απόφαση” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζοβάρας.

Ο κ. Κανάβας πήρε τον λόγο και είπε πως ήταν αρκετά επιφυλακτικός ως το τέλος και δυστυχώς δικαιώθηκε.

Στην συνέχεια ο κ. Καπουρνιώτης (αντιπρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ) έκανε κάποιες ερωτήσεις προς τα επτά μέλη της ΕΠΣΘ τις οποίες απέρριψε ένας δημοσιογράφος λέγοντας πως αυτή ήταν συνέντευξη Τύπου.

Τέλος, αναφέρθηκαν σε μία κουβέντα που είχαν με τον κ. Μπατζιάκα πριν λίγες μέρες στην οποία ο πρόεδρος τους είχε πει πως μέχρι την Τετάρτη(17/06) θα έπαιρνε τηλέφωνα σε δύο πρόσωπα της ΕΠΟ τα οποία και θα απέσυραν την ποινή αλλά η χθεσινή ημέρα πέρασε και δεν έχει γίνει κάτι.

Κων/νος Αγγελόπουλος

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις