Ολοκληρώθηκε το 18ο Τουρνουά Beach Soccer στο Χορευτό (Highlights)

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πολλών ομάδων, από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, ολοκληρώθηκε το 18ο τουρνουά beach soccer, που διεξάγεται ανελλιπώς για ισάριθμα χρόνια  στην παραλία Χορευτού.
Τους αγώνες παρακολούθησε πλήθος κόσμου,  ντόπιων κι επισκεπτών, που για ακόμη μια φορά αγκάλιασαν τη διοργάνωση με την παρουσία τους.

Το τουρνουά  διοργανώνεται από τον ΑΟ Κένταυρο Ζαγοράς, με την υποστήριξη του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με τη μεγάλη χορηγία του Γεωργικού Συνεταιρισμού “Ζαγορίν”, της εταιρείας αναψυκτικών “ΕΨΑ” και πλήθους χορηγών τοπικών επιχειρήσεων.

Οι αγώνες ξεκίνησαν τη Δευτέρα 30 Ιουλίου και ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 4 Αυγούστου με την διεξαγωγή των τελικών,  στις κατηγορίες παίδων κι ανδρών και με τις απονομές που ακολούθησαν στις ομάδες που διακρίθηκαν, αλλά και στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι την πρώτη θέση στους παίδες κατέκτησε η ομάδα “ΜΠΟΧΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ” (2η “ΣΑΜΟΥΡΑΙ” , 3η “ΜΟΝΣΤΕΡ ΕΝΕΡΤΖΙ”).

Στην κατηγορία ανδρών την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα “ΚΟΥΠΑ ΛΙΜΠΡΕ” που επικράτησε 1-0 στον τελικό, επί της ομάδας “ΚΟΡΟΝΑ”, με την τρίτη θέση να καταλαμβάνουν οι “ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ”.

Την διάκριση του πρώτου σκόρερ, με 11 γκολ, κατέκτησε ο Σπύρος Δανιλόπουλος (αγωνιζόταν με την ομαδα “ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ”).

Τέλος να αναφέρουμε ότι τους αγώνες διαιτήτευσαν διατητές της ΕΠΣΘ…

*Θα ακολουθήσει αναλυτικό φωτορεπορτάζ από τον τελικό, τις απονομές καθώς και δηλώσεις…

Στους αγώνες του τουρνουά “σφύριξε” ο διαιτητής της ΕΠΣΘ, Ηλίας Πλακιάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις