Ο Βλάσσης Στούκας στο Μαγνησιακό

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Μαγνησιακός, που εντάσσει στο δυναμικό του τον εμπειρότατο γκολκίπερ Βλάσση Στούκα, που αποκτήθηκε από τον πρωταθλητή Θησέα.
Ο Βλάσσης Στούκας με την πλούσια εμπειρία, αφού έχει αγωνιστεί με πάρα πολλές συμμετοχές ως βασικός σε πρωταθλήματα υψηλότερου επιπέδου, όντας και σε εξαιρετική ηλικία για τερματοφύλακας, αποτελεί σίγουρα λύση για κάθε ομάδα…

Η ανακοίνωση
“Μετά την ανανέωση των έξι πολύ σημαντικών παικτών για την ομάδα μας (Γκέρτσου, Βασιλείου, Κρανιά, Οικονόμου, Λιάρου, Δανιλόπουλου) από το περσινό ρόστερ,  ήρθε και η σειρά της πρωτης σπουδαίας μεταγραφής. Έτσι, ο ΑΣΒ Μαγνησιακός ανακοινώνει την απόκτηση του εμπειρότατου τερματοφύλακα Βλάσση Στούκα.
Ο Β. Στούκας αγωνιζόταν την περσινή περίοδο στην ομαδα του πρωταθλητή Θησέα. Είναι ιδιαίτερα γνωστός στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου του νομού μας κι όχι μόνο, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και μάλιστα ως βασικός, στη Γ’ Εθνική Κύπρου με την ομάδα  ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς, ενώ έχει πάρα πολλές συμμετοχές και στην πρώην Δ’ Εθνική.
Πλέον στα 29 του χρόνια διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του κι αποτελεί σίγουρη λύση κάτω από τα δοκάρια για κάθε σύλλογο.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις