Στα Χάνια η Νίκη με νέο μεταγραφικό απόκτημα

Στα Χάνια βρίσκεται από σήμερα (06/08) το πρωί η ομάδα της Νίκης Βόλου όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο ρόστερ της ομάδας έχει ενταχθεί και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κυανολεύκων, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό που άφησαν στον «άσσο» οι αποδεσμεύσεις των Τζήμα και Θεολόγη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Βόλου, Κώστας Παπαδόπουλος

Ο 20χρονος πορτιέρε θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο και ήρθε στη Νίκη Βόλου μετά από πρόταση του Γιώργου Μπακιρτζίδη (παλιός τερματοφύλακας της βολιώτικης ομάδας). Ο υψηλόσωμος (1.90) γκολκίπερ έχει θητεύσει στις Κ17 και Κ20 του Πανθρακικού, κατόπιν μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κύπρου με τον Εθνικό Λατσιών.

Στα Χάνια με την υπόλοιπη αποστολή βρίσκεται και ο Φάμπιο Ταβάρες ο οποίος έφτασε στον Βόλο το Σάββατο, μετά από σχετική άδεια της διοίκησης. Ο Κρις Μεκένγκο θα ανέβει στο βουνό όταν αναρρώσει πλήρως από την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες, ίωση που τον υποχρέωσε να νοσηλευτεί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο, τη νύχτα μετά το φιλικό με τον Σαρακηνό.

Ο Χρήστος Τζιώρας συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και δεν ανέβηκε με την υπόλοιπη αποστολή, ενώ το απόγευμα αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Γιάννης Ντινιωτάκης, ο οποίος έμεινε στον Βόλο για να κάνει μαγνητική στο τραυματισμένο του πόδι από το φιλικό με τον Σαρακηνό. Ο Τσουλχάι βρίσκεται στην Βέροια όπου και θα συναντηθεί με τους παράγοντες της πρώην του ομάδας και να διευθετήσει το θέμα με το δελτίο του.

Το σημερινό (06/08) περιλαμβάνει προπόνηση από τις 6:00μ.μ. έως τις 8:00μ.μ. ενώ καθημερινά ακολουθεί γεύμα στις 20:45 και απόσυρση των παικτών στα δωμάτιά τους, στις 11:00μ.μ.. Το πρωινό εγερτήριο είναι νωρίς το πρωί, καθώς η πρώτη προπόνηση της ημέρας είναι προγραμματισμένη για τις 7:00π.μ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις