Καρέ μεταγραφών από τον Άνθιμο Γαζή

Τις πρώτες του μεταγραφές ανακοίνωσε ο Άνθιμος Γαζής. Συγκεκριμένα απέκτησε τους Γιώργο Μπαλιού, Παναγιώτη Βαίτση, Ευρυπίδη Καζάκη και Ηλία Τζήκα, οι οποίοι αποτελούν προσωπικές επιλογές του προπονητή κ.Κατσικαδάμου. Νεαροί και φιλόδοξοι σύμφωνα με τη φιλοσοφία που θέλει να εφαρμόσει η νέα μηλιώτικη διοίκηση του συλλόγου.

Ο Γιώργος Μπαλιού είναι τερματοφύλακας, είναι 21 χρονών, πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Εθνικού ενώ ξεχώρισε από νωρίς με τις εμφανίσεις του αλλά και για τα σωματικά του προσόντα.

Ο Παναγιώτης Βαΐτσης, είναι αμυντικός μέσος,  αν και μόλις 24 χρονών θεωρείται αρκετά έμπειρος αφού αγωνίζεται πολλά χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α κατηγορία με την ομάδα του Πηλέα και διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι ενώ στο παρελθόν έχει ξανά συνεργαστεί με τον κόουτς της ομάδας των Μηλεών.

Ο Ευρυπίδης Καζάκης, είναι μεσοεπιθετικός,  και αυτός προέρχεται από την ομάδα του Πηλέα, είναι και αυτός γνώριμος του προπονητή, είναι 21 χρονών και διακρίνεται για την ταχύτητα του και για το πάθος του μέσα στο παιχνίδι.

Ο Ηλίας Τζήκας είναι 24 χρονών, τα τελευταία χρόνια κάλυπτε με επιτυχία το δεξί άκρο της άμυνας του Κένταυρου Αργαλαστής και διακρίνεται για τα σωματικά του προσόντα.

Η ομάδα των Μηλεών μέσα στην βδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει άλλους πέντε έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήδη έχουν συμφωνήσει και γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους, ενώ επίσης, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανανεώσουν άλλοι έξι ποδοσφαιριστές(ήδη έχουν ανανεώσει και ανακοινωθεί οι πρώτοι εννέα) που την περσινή σεζόν αποτελούσαν τον βασικό κορμό της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις