ΕΠΣΘ: «Διορίστε άμεσα τακτικούς δικαστές σε όλα τα όργανα της ΕΠΟ»

Τον άμεσο διορισμό τακτικών δικαστών σε όλα τα όργανα της ΕΠΟ ζητεί από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Στ. Κοντονή, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Γιώργος Παναγόπουλος, ενώ παράλληλα του ζητεί να ελέγξει τη νομιμότητα της προσφυγής της συγκεκριμένης Ένωσης στο Ειρηνοδικείο κατά της ΕΠΟ η οποία τιμωρήθηκε με αναστολή ιδιότητας μέλους από την επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ομοσπονδίας.

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας ανακοίνωσε την παραίτησή της από την προσφυγή στο Ειρηνοδικείο, ενώ το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έχει ως νέο πρόεδρο μετά τις παραιτήσεις του κ. Βλάση για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και του κ. Ζιάκα για να πάει στην ΕΕΑ, τον Δ. Μαζαράκη.

Ακολουθεί η επιστολή ΠΡΟΣ τον ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κο Σταύρο ΚΟΝΤΟΝΗ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 Κύριε Υφυπουργέ ,

Με την παρούσα απευθυνόμαστε σε εσάς ως θεματοφύλακα των αθλητικών θεσμών για να σας γνωστοποιήσουμε το τεράστιο πρόβλημα ,που αντιμετωπίζουμε με την υποτιθέμενη «Αθλητική Δικαιοσύνη» της ΕΠΟ.

Ως γνωστόν μετά την προσφυγή μας στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο Αθηνών με αίτημα την έκπτωση του Δ.Σ. της ΕΠΟ , η νεοσύστατη, βάσει του αμφισβητούμενου υποτίθεται πλέον καταστατικού της ΕΠΟ, Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων μας επέβαλε την ποινή της αναστολής της ιδιότητας μας ως μέλους της ΕΠΟ.

Παρότι μάλιστα η απόφαση δεν έχει τελεσιδικήσει , καθώς αφενός μεν απαιτείται επικύρωση της από την Γ.Σ. της ΕΠΟ με την αυξημένη πλειοψηφία των3/4 , αφετέρου δε εκκρεμεί η υποβληθείσα αίτησή μας , ενώπιον του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η ΕΠΟ εφαρμόζει την απόφαση εις βάρος μας επιβάλλοντας συνεχώς πειθαρχικά μέτρα και κυρώσεις , με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ασκήσουμε τα εκ του Νόμου καθήκοντα μας.

Στην διαρκή δε προσπάθεια εξόντωσης μας η ΕΠΟ αφενός μεν αποφάσισε να μην θέσει το θέμα της επικύρωσης της ποινής στην επόμενη Γ.Σ. την 26-6-2015 ,παραβιάζοντας σαφώς το καταστατικό της και μη δίδοντας το δικαίωμα υπεράσπισης κατ’ άρθρον , αφετέρου δε δεν ορίζει την συζήτηση της έφεσης μας στο ΤΔΔ/ΕΠΟ επικαλούμενη την παραίτηση του Προέδρου και συνταξιούχου Αρεοπαγίτη κ. Σπυρίδωνα ΖΙΑΚΑ, ο οποίος μάλιστα έχει διορισθεί από εσάς ως αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΕΑ/ΓΓΑ.

Σημειωτέον ότι ο κος ΖΙΑΚΑΣ προήδρευσε στην ad hoc υπόθεση των ποδοσφαιριστών κατά της ΕΠΟ και εξέδωσε την ιστορική απόφαση, που για πρώτη φορά αγνόησε το αυτοδιοίκητο και έκρινε ότι αρμόδιο για να δικάσει την αίτηση έκπτωσης μελών του Δ.Σ. είναι το Ειρηνοδικείο Αθηνών.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ παρίσταται άμεση ανάγκη να ενεργοποιήσετε το άρθρο 5 του ν. 4326/2015 ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟ, αφετέρου δε να ελέγξετε την ΕΠΟ για την νομιμότητα της προσφυγής μας στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

http://www.soccerplus.gr/sites/default/files/imagecache/new-arthro/2015/6/panago.jpg

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις