Η Αναστασοπούλου συνεργάτιδα του Βαγγόπουλου στον Πύρασο

Η Βανέσα Αναστασοπούλου θα είναι η άμεση συνεργάτιδα του Μιχάλη Βαγγόπουλου στον Πύρασο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά μας ανακοινώνουμε τη συνεργασία με την προπονήτρια-γυμνάστρια Βανέσα Αναστασοπούλου η οποία θα είναι άμεση συνεργάτιδα του Μιχάλη Βαγγόπουλου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Μάλιστα ο προπονητής του Πυράσου συναντήθηκε με την Βανέσα την προηγούμενη εβδομάδα και κατάρτισαν το πρόγραμμα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών μας.

Η Βανέσα Αναστασοπούλου είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA A και UEFA B, επίσης είναι κάτοχος διπλώματος Coerver youth diploma 1 (Scotland) και Coerver intro youth diploma 2 (Manchester) και κάτοχος διπλώματος Smartfootball level 1 από την Καταλανική Ομοσπονδία. Έχει εργαστεί σε τμήματα υποδομής στον Βόλο, τα Τρίκαλα και την Αθήνα, στην Ακαδημία Coerver coaching Greece και σε σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Μαζί μας τη φετινή σεζόν, την καλωσορίζουμε στο τεχνικό επιτελείο του Πυράσου και είμαστε σίγουροι για μια αγαστή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις