Έναρξη εγγραφών για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου

Την έναρξη των εγγραφών και το πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων στις Ακαδημίες της, ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των εγγραφών αλλά και το πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων των ακαδημιών ποδοσφαίρου, από τους παρακάτω έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές, ανά ημέρα και ώρα ώστε να προγραμματιστούν έγκαιρα οι εκπαιδευτικές ή άλλες υποχρεώσεις των παιδιών που ανήκουν στην οικογένεια της Νίκης Βόλου 1924.

Ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Σουγγαρης Άκης θα είναι διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής θα είναι ο αρχιπροπονητής μας κ.Fangio Buyse.

Τα γραφεία των ακαδημιών στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς στην οδό Μαιάνδρου 14 και είναι ανοιχτά από 11:00-14:00 & 17:15-20:15 Δευτέρα έως Παρασκευή για την έγκαιρη εγγραφή των παιδιών.Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές και το πρόγραμμα :

Εγγραφή: 25 ευρώ

(Στην τιμή της εγγραφής συμπεριλαμβάνεται και πλήρης στολή για όλα τα παιδιά.)

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€( με τον μήνα Σεπτέμβριο να είναι στα 20€)

Έναρξη : Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις