«Σκαρφίζεστε μαλ…ες»

Άστραψε και βρόντηξε ο Κίμι Ραϊκόνεν στο Σπίλμπεργκ της Αυστρίας, με αφορμή τα όσα έγραψαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης περί πρότασης της Ferrari για μείωση αποδοχών. Ο Iceman τόνισε πως οι δημοσιογράφοι σκαρφίζονται μαλ…ες και δεν έχουν ιδέα τι αναφέρει το συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα να γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν.

«Κάτι έχω ακούσει γι’ αυτό. Θα ήθελα να μάθω ποιος έγραψε αυτό το πράγμα επειδή δεν έχει ιδέα τι λέει το συμβόλαιό μου και δε θα μάθει ποτέ. Είναι μαλ…ες, τις οποίες σκαρφίζεστε εσείς όλη την ώρα. Συνεχίστε να το γράφετε αυτό, είναι καλό για μένα.

Το θέμα είναι ότι δεν έχετε ιδέα τι λέει το συμβόλαιο. Έχω συμβόλαιο και πρέπει να το υπογράψουν για να μείνω. Είναι τόσο απλό. Γράφετε πράγματα που δεν είναι αλήθεια, θα έπρεπε να ξεκινήσετε να γράφετε πράγματα που βγάζουν νόημα», είπε ο Φινλανδός όντας έξαλλος.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν έχουν προχωρήσει οι διαπραγματεύσεις και ο ίδιος ξεκαθάρισε πως αν δεν είναι στη Ferrari το 2016, τότε δε θα τον δούμε καθόλου στη Formula1. «Δεν έχω τίποτα να συζητήσω. Έχω συμβόλαιο, δεν είναι δική μου απόφαση, θα πρέπει να ρωτήσετε την ομάδα γι’ αυτό. Αν δεν είμαι με την Ferrari, δεν θα είμαι με καμία άλλη ομάδα. Εσείς ασχολείστε με αυτό περισσότερο από μένα.

Λέω συνέχεια ότι δε θα είναι το τέλος της ζωής μου αν δεν τρέξω την επόμενη χρονιά, αλλά προφανώς θέλω να είμαι εδώ. Η ομάδα σίγουρα βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση και κάνει σωστά πράγματα, όμως έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε σε μερικούς τομείς», ήταν η απάντησή του. Πάντως, όπως και να χει, το μέλλον του παραμένει στον… αέρα, αλλά φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να έχει δύο επιλογές.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις