Άρχισε η διάθεση των διαρκείας για το μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Την έναρξη της διάθεσης των καρτών διαρκείας για τους αγώνες της μπασκετικής Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ανακοίνωσε η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 25 ευρώ έως και 150€ που αντιστοιχούν σε προνομιούχες θέσεις εντός παρκέ.

Αναλυτικά:

Και την φετινή χρονιά, σε θέλουμε δίπλα μας!

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2018-2019.

Η χρονιά που έρχεται βρίσκει την ομάδα μας στην Β’ Εθνική Κατηγορία, ένας στόχος που επετεύχθη μέσα από πολλή προσπάθεια αλλά και την στήριξη των φίλων του μπάσκετ και των φιλάθλων της ομάδας μας.

Η αγορά μιας κάρτας διαρκείας πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο να παρακολουθήσει τους 15 εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στην Β’ Εθνική, καθώς και τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για το Κύπελλο Ελλάδας, με πολύ μικρό κόστος.

Η τιμή της κάρτας διαρκείας (κατηγορία Silver) ορίζεται στα 30 ευρώ και ισχύει για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας μας (επίσημοι και φιλικοί), ενώ οι γονείς των αθλητών των ακαδημιών μας θα μπορούν να προμηθευτούν Κάρτα Διαρκείας “Academy”, με τιμή 25 ευρώ.
Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών διαρκείας κατηγορίας “Gold” με κόστος 50 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα διαθέτουν δικό τους αριθμημένο κάθισμα στις δύο πρώτες σειρές της κεντρικής κερκίδας.
Τέλος, υπάρχουν 15 κάρτες διαρκείας κατηγορίας “Black” στην τιμή των 150 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες από ειδικά διαμορφωμένες θέσεις μέσα στο παρκέ (court seats) απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως κάποια VIP προνόμια.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:
6947688550 Τσιντσίνης Μιχάλης
6970359469 Τσιόλκας Δημήτρης