Βασιλειάδης: “Έχετε μετατρέψει τον Ολυμπιακό σε αντιπολιτευόμενο κόμμα”

Άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη στη θέση του Ολυμπιακού για το θέμα των “τηλεοπτικών” καθώς κατηγορεί τη διοίκηση της ΠΑΕ πως έχει μετατρέψει τους “ερυθρόλευκους” σε αντιπολιτευόμενο πολιτικό κόμμα.

Άμεση ήταν η απάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, στη θέση του Ολυμπιακού για το θέμα της απόκτησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των επτά “άστεγων” ομάδων από την ΕΡΤ.

Ο Υφυπουργός κατηγόρησε τη διοίκηση του Ολυμπιακού πως έχει μετατρέψει τον ιστορικό σύλλογο σε αντιπολιτευόμενο πολιτικό κόμμα, κάτι που θεωρεί “προσβολή προς την ιστορία της ομάδας και τους εκατομμύρια φίλους του που δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνουν στρατός του κάθε ιδιοκτήτη”.

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βασιλειάδης είπε:

H ΠΑΕ Ολυμπιακός έρχεται να καταγγείλει όσα πριν λίγες ημέρες η ίδια είχε ψηφίσει και μάλιστα ομόφωνα με όλες τις ΠΑΕ της Super League. Η πρόταση που έχει κατατεθεί ήταν γνωστή, σαφής, με νούμερα και δεσμεύσεις. Με όρους καθαρούς και με την ελπίδα της προοπτικής για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Tα πράγματα πλέον είναι απολύτως φανερά. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός -εξ αιτίας της γνωστής πια εμμονής του ιδιοκτήτη της εναντίον της κυβέρνησης και της αριστεράς- έχει μετατρέψει τον ιστορικό σύλλογο σε αντιπολιτευόμενο πολιτικό κόμμα. Είναι προσβολή προς την ιστορία του συλλόγου και προς τους εκατομμύρια φίλους του που δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνουν στρατός του κάθε ιδιοκτήτη. Εμείς δεν θα μπούμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου. Αφήνουμε τον κόσμο να τους κρίνει“.