Στον ΠΑΟΚ ο Βολιώτης Θοδωρής Καλόγηρος

Ο Θοδωρής Καλόγηρος, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου και γραμματέα της ΕΠΣΘ, Μίλτου Καλόγηρου, θεωρείται και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του. Ο 14χρονος Θοδωρής, ο οποίος με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής διέπρεψε τα τελευταία χρόνια στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ και ήταν από τους καλύτερους παίκτες (και αρχηγός της μικτής ΕΠΣΘ), κέντρισε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» παρακολούθησαν από κοντά τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έλαβε μέρος και σε αρκετά τουρνουά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον ενέταξαν στο δυναμικό του ΠΑΟΚ.

Ο Θοδωρής Καλόγηρος, ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, θα αποτελέσει μέλος της ομάδας Κ15 του «Δικεφάλου» και ήδη έχει εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη. Θα διαμένει στους ξενώνες του ΠΑΟΚ  και θα  συνεχίσει τις μαθητικές του υποχρεώσεις σε σχολείο της συμπρωτεύουσας.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως οι καλές εμφανίσεις του με την μικτή παίδων της ΕΠΣΘ, τον έφεραν και στην Εθνική Παίδων, καθώς πρόσφατα, τον περασμένο Ιούνιο, έλαβε μέρος στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Παίδων στο Καρπενήσι.

Ο Θοδωρής Καλόγηρος μετέβη στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, Γεράσιμο Σαρρή και Αλέξη Μαλακασιώτη και υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, με την συνεργασία του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να αρχίζει και επίσημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις