Οδηγίες προς τους φιλάθλους για το φιλικό Ολυμπιακός Β.-Κ19 Ολυμπιακός Π.

Ενόψει του πρώτου φιλικού παιχνιδιού που θα δώσει το προσεχές Σάββατο 11 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς, η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες προς τους φιλάθλους, ενώ η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 7 ευρώ, ενώ γυναίκες και παιδιά από 12 ετών και άνω θα πληρώνουν 5 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στα πλαίσια διεξαγωγής του φιλικού αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς U19, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει στους φιλάθλους τις οδηγίες εισόδου για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018, στις 19:00,  στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

-Τιμή εισόδου: 7€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold θα μπορούν να εισέλθουν είτε από την 2η πεζογέφυρα, με είσοδο από την Θύρα 4, είτε από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους φιλικούς αγώνες της ομάδας μας και τα οποία συνεχίζουν να διατίθενται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας τους από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 18:00”.