Περιμένουν να πληρωθούν οι παίκτες

Δεν κινείται φύλλο στον Ολυμπιακό Βόλου. Μετά την αποχαιρετιστήρια συνάντηση που είχαν την περασμένη Παρασκευή (13/6) οι ποδοσφαιριστές με τη διοίκηση της ΠΑΕ, δεν υπήρξε νέα επαφή, όσον αφορά το πότε θα κληθούν οι παίκτες να πάρουν τα χρήματα που τους αναλογούν για την χρονιά που ολοκληρώθηκε. Ο κ. Καραγιάννης είχε τονίσει στη συνέντευξη Τύπου της…

…Παρασκευής, αλλά και στους ποδοσφαιριστές, πως η διοίκηση θα φροντίσει μέχρι 30 Ιουνίου να έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν στο ακουστικό τους. Περικοπές αναμένονται να γίνουν, ενώ παραμένει άγνωστο πόσοι από το υπάρχον ρόστερ θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Αυτό θα το αποφασίσει η νέα διοίκηση που θα αναλάβει την ΠΑΕ, εφόσον βέβαια βρεθεί διάδοχη κατάσταση τις προσεχείς μέρες.
Οι παίκτες, πάντως, βρίσκονται σε στάση αναμονής και περιμένουν τις εξελίξεις, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που σκέφτονται να ακολουθήσουν το δρόμο της προσφυγής, θέλοντας να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους.
Από εκεί και πέρα, αύριο Τετάρτη (18/6) στις 20.00 στο Forum θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση, με πρωτοβουλία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, στην οποία έχουν κληθεί να παραστούν το Δ.Σ. της ΕΠΣΘ, οι φίλαθλοι της ομάδας, επιχειρηματίες του Βόλου, τα διοικητικά συμβούλια όλων των συνδέσμων φιλάθλων, το διοικητικό συμβούλιο και όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, όπως και όλοι όσοι επιθυμούν να καταθέσουν προτάσεις για να βοηθήσουν στην εξεύρεση λύσης στο διοικητικό πρόβλημα στο οποίο έχει προκύψει.
Στην συγκέντρωση κλήθηκαν να παρευρεθούν ο απερχόμενος Δήμαρχος Βόλου κος Πάνος Σκοτινιώτης και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Βόλου κος Αχιλλέας Μπέος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις