Μπακάλης: Η φιλοσοφία μας δεν πρόκειται να αλλάξει

Δεν χρειάστηκε πολύ ώρα για να τα βρουν, Λάκης Μπακάλης και διοίκηση του Ρήγα, αφού υπήρχε ταύτιση απόψεων. Όσο για το έργο του έμπειρου προπονητή στην ομάδα «μιλούν» οι επιτυχίες της περασμένης τετραετίας, δηλαδή το νταμπλ στην ΕΠΣΘ και η άνοδος στη Δ’ Εθνική τη σεζόν 2011-12, η νέα άνοδος στη Γ’ Εθνική…

…την επόμενη περίοδο και η παραμονή σε αυτή με την κατάληψη της 8ης και 6ης θέσης αντίστοιχα την τελευταία διετία. Κυρίως, όμως, το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα, κάτι που αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοί της.
Ο κ. Μπακάλης μίλησε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» για την παραμονή του στον Ρήγα Φεραίο. Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το ότι θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες στην ομάδα με την οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένος, ενώ επεσήμανε ότι με σκληρή δουλειά ο δρόμος των επιτυχιών θα παραμείνει ανοικτός:
«Είναι μεγάλη η τιμή για μένα που θα συνεχίσω για 5η συνεχή χρονιά στην ομάδα. Παράλληλα, είναι και μεγάλη ευθύνη διότι πρέπει να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία. Η φιλοσοφία μας δεν πρόκειται να αλλάξει. Με παιδιά από το Βελεστίνο και την ευρύτερη περιοχή και με «όπλο» τη σκληρή δουλειά θα επιδιώξουμε να έχουμε μία ακόμη πετυχημένη σεζόν.
Αυτή τη στιγμή μείναμε λίγο πίσω, όσον αφορά τον προγραμματισμό επειδή υπήρχε διοικητικό κενό δύο εβδομάδων, αλλά πιστεύω ότι θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Με τη διοίκηση υπάρχει άριστη συνεργασία. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα κάνει ξανά περήφανους όλους τους Βελεστινιώτες».
Στο μεταξύ, η έναρξη της προετοιμασίας του Ρήγα Φεραίου ορίστηκε για τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, στο στάδιο του Βελεστίνου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις