Στοίχημα: Ξεκινάει με νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παρασκευή (10/08) σήμερα, το κουπόνι αρχίζει και αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τα πρωταθλήματα της Premier League και της Ligue 1 να βρίσκονται στη σέντρα. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Vivobet.

Ανώτερη από τις “αλεπούδες” η Γιουνάιτεντ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Premier League και το εναρκτήριο παιχνίδι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ.Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, οι “κόκκινοι διάβολοι” είναι σαφώς ανώτεροι από τη Λέστερ και παρά το γεγονός ότι δεν ενισχύθηκαν ιδιαίτερα στο μεταγραφικό παζάρι, παραμένουν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Οι “αλεπούδες” από την πλευρά τους ξόδεψαν περίπου 100εκ. ευρώ για την ενίσχυσή τους, αναμένονται εντελώς διαφορετικές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πιθανόν να χρειαστούν χρόνο μέχρι να “ρολάρουν”, κάτι που φάνηκε και στα φιλικά προετοιμασίας. Η πρεμιέρα σε ένα γήπεδο όπως το “Old Trafford” θα ήταν δύσκολη αποστολή ακόμη και για μεγαλύτερους συλλόγους  της χώρας, πιστεύουμε πως ένα θετικό αποτέλεσμα είναι πάνω από της δυνατότητες της Λέστερ, επομένως θα επιλέξουμε το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -1 (Ασιατικό), σε απόδοση 1.94.

Συνεχίζει δυναμικά η Νιόρ

Περνάμε στη Β’ Γαλλίας και την αναμέτρηση Γκρενόμπλ – Νιόρ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει καλά τις υποχρεώσεις τους, καθώς μετά το πέρας των δυο πρώτων αγωνιστικών μετρούν μια νίκη και μια ισοπαλία, παρουσιάζοντας ένα πολύ “σφιχτό” σύνολο (2 υπέρ-1 κατά τα γκολ). Η Νιόρ από την άλλη έχει ξεκινήσει με το απόλυτο 2/2, έχει σκοράρει ήδη 6 (!) τέρματα δείχνοντας “καυτή”, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως είχαν προηγηθεί και τρεις σερί νίκες στα φιλικά προετοιμασίας. Οι φιλοξενούμενοι φαίνονται ανώτεροι μέχρι στιγμής, πείθουν με τις εμφανίσεις τους και πιστεύουμε πως έχουν ό,τι χρειάζονται για να “αποδράσουν” με βαθμό ή βαθμούς από το σημερινό ματς. Το Χ2 σε απόδοση 1.83 έχει αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Δυνατή στο “σπίτι” της η Πουέμπλα

Ολοκληρώνουμε με Α’ Μεξικού και το παιχνίδι Πουέμπλα – Βερακρούζ. Αμφότερες δεν έχουν ξεκινήσει καλά τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς η Πουέμπλα μετράει μια νίκη και δυο ήττες μέχρι στιγμής, ενώ η Βερακρούζ μια ισοπαλία και δυο ήττες, με την εικόνα της ομάδας μάλιστα να είναι απογοητευτική, καθώς έχει προλάβει να δεχτεί έξι τέρματα. Η Πουέμπλα είναι δυνατή μπροστά στο κοινό της, εκεί μετράει τρεις σερί νίκες και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα κάμψει και την αντίσταση της Βερακρούζ. Ο άσσος σε απόδοση 1.83 μας αρέσει και θα τον “τιμήσουμε”.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις