Τους νεαρούς Αλεξίου απέκτησε η Αναγέννηση Καρδίτσας

Η προσπάθεια ενίσχυσης στην  Αναγέννηση συνεχίζεται για την καινούρια εποχή στη Γ’ Εθνική και έτσι οι Δημήτρης και Ευθύμης Αλεξίου που συμμετείχαν στη χθεσινή (9/8) προπόνηση της ομάδας, ντύθηκαν στα «κιτρινόμαυρα».

Τα αδέρφια Δημήτρης και Ευθύμης Αλεξίου αγωνίστηκαν με επιτυχία στην Κ19 του Α.Ο.Τρίκαλα με το Δημήτρη μάλιστα να είναι την περασμένη αγωνιστική χρονιά και εκ των αρχηγών της γειτονικής ομάδας.

Ο Δημήτρης Αλεξίου είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός, ενώ ο Θέμης Αλεξίου είναι 17 ετών και αγωνίζεται ως μέσος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές προέβησαν στην παρακάτω δήλωση:

«Δημήτρης & Ευθύμης Αλεξίου: Ήταν μεγάλη μας τιμή που φορέσαμε την φανέλα του «ΑΟΤ», όμως έπρεπε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΑΟΤ για τα 3 χρόνια που αγωνιστήκαμε στην ομάδα, τους υπευθύνους της ομάδας, την διοίκηση και όλους του προπονητές που συνεργαστήκαμε στην Κ19 και Κ17 και μας στήριξαν στις εύκολες και δύσκολες στιγμές (τραυματισμός).

Επίσης θεωρούμε υποχρέωση να αναφερθούμε και στην ομάδα με την οποία αγωνιστήκαμε για 5 χρόνια και μας έδωσαν τα εφόδια για να αγαπήσουμε και να μάθουμε το ποδόσφαιρο από τις βάσεις του, την «Ακαδημία 1 Τρίκαλα», τους προπονητές μας και την διοίκηση για την καθοδήγηση, την παρότρυνση, την μεθοδική προπόνηση και στήριξη τόσο στα 5 χρόνια που αγωνιστήκαμε στην ομάδα όσο και για τα χρόνια που παίζαμε σε άλλη ομάδα. Τέλος, πρέπει να αναφερθούμε συγκεκριμένα στον προπονητή μας στην «Ακαδημία 1 Τρίκαλα» Θανάση Πούλιο για την εμπιστοσύνη του προς εμάς όλα αυτά τα χρόνια καθώς και για την τεράστια συμβολή του στην επικείμενη μεταγραφή μας στην Αναγέννηση Καρδίτσας».

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις