“Μας φοβέριζαν με φουσκωτούς… αλλά είναι μεγάλα κορόιδα”

Άκρως αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Απόλλων Καλαμαριάς, με «βέλη» προς την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου!

Αναλυτικά: «Ο Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ σαν θεματοφύλακας του ιστορικού αυτού Συλλόγου θεωρεί υποχρέωσή του να κάνει μια ανακοίνωση και ελπίζει να μην χρειαστεί να επανέλθει και να δώσει συνέντευξη τύπου γιατί τότε πολλοί θα κλάψουν.

Κάναμε το κορόιδο για δύο χρόνια, όχι γιατί είμαστε (κορόιδα) αλλά γιατί πιστεύαμε ότι δεν έπρεπε να διασυρθεί ο Σύλλογος. Γνωρίζαμε ,γνωρίζουμε και ξέρουμε το τι συμβαίνει αλλά δεν θέλαμε να διασυρθεί το όνομα του Απόλλωνα. Εσείς που κόπτεστε και αγωνιάτε να μην έλθει ένας ηγέτης στην ομάδα μας και με μανία πολεμάτε, γιατί σας αρέσουν τα νέα ήθη και έθιμα(φουσκωτοί, μπράβοι, μίσος και έχθρα) σας έκανε τους μισούς ναρκωμένους και τους άλλους μισούς στο facebook να είστε εξυπνάκηδες. Ευτυχώς είστε δέκα δεν κάνετε ούτε εντεκάδα. Η μεγάλη μάζα, οι χιλιάδες φίλαθλοι που δεν είναι μόνο η Καλαμαριά, που είναι η Σταυρούπολη, οι Δυτικές Συνοικίες το Κιλκίς, η Αριδαία, όλη η Ελλάδα δακρύζει και περιμένει.

Εδώ και επτά μήνες ξέρουμε ότι στον Απόλλωνα Πόντου δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά μας έλεγαν ότι πάνε για Πρωτάθλημα, μας είπαν ότι τον Δεκέμβριο θα γίνουν μεταγραφές αλλά έδιωξαν ότι καλύτερο υπήρχε. Οι διοικούντες και μια παρεούλα της Καλαμαριάς μας καθησύχαζαν και τώρα κάνουν πάλι το ίδιο, μας καθησυχάζουν επειδή θα πληρώσουν το παράβολο των 5.000 ευρώ. Και η Βέροια και ο Αχαρναϊκός πλήρωσαν πέρσι το παράβολο αλλά εν συνεχεία αποχώρησαν από το Πρωτάθλημα. Λένε ότι θα βρουν επενδυτή, λένε…λένε…λένε…και εμείς τους λέμε «έχουν γνώση οι φύλακες”.

Αν δώσουν την ομάδα θα πρέπει να ερωτηθεί ο Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς ποιος είναι και τι είναι.

Μας φοβέριζαν με φουσκωτούς και νόμιζαν ότι φοβηθήκαμε αλλά είναι μεγάλα κορόιδα. Εμείς κάναμε το κορόιδο για το καλό του Συλλόγου.

Το γήπεδο αυτό είναι περιουσία του Μ.Γ.Σ. Απόλλωνα Καλαμαριάς, είναι περιουσία του κάθε Απολλωνιστή και όχι του καθενός που περνάει για κάνα δυο χρόνια από την Καλαμαριά και κάνει το κέφι του.

Σε μηδέν χρόνο θα ανακαλέσουμε την άδεια που έχουμε παραχωρήσει για την χρήση του γηπέδου και θα τους στείλουμε στο καλό.

Όλοι να ξέρουν κάτι… ΑΠΟΛΛΩΝ πάνω από όλα και από όλους.

ΥΓ. Εσείς που κόπτεστε μην απαντήσετε, οι δέκα βουλώστε το γιατί αν ανακοινώσουμε τα γεγονότα θα κλαίτε όλοι μαζί και οι διοικούντες και η παρεούλα. Ο Απόλλων δεν θα πάθει τίποτα, υπάρχει εγγυητής και αυτός είναι ο Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις