Αποκαλυπτήρια Ολυμπιακού σήμερα με Κ19 Ολυμπιακού Π.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου επέστρεψε, ως γνωστόν, από το Ελατοχώρι Πιερίας την Πέμπτη, καθώς ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και σήμερα Σάββατο 11/8 οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο και θα αρχίσει στις 19.00.
Ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει την δυνατότητα να δει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, μετά από δέκα μέρες σκληρής προετοιμασίας. Σίγουρα υπάρχει κούραση από τις διπλές προπονήσεις (χθες Παρασκευή η ομάδα είχε ρεπό), ωστόσο, η τεχνική ηγεσία θέλει να δει κάποια πράγματα στο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» από αυτά που δούλεψε η ομάδα στο Ελατοχώρι.
Η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στο Πήλιο και έχει δώσει φιλικά παιχνίδια με Γ.Σ. Αλμυρού και Θησέα και θα είναι ένας αρκετά δυνατός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό Βόλου.
Η τιμή εισόδου για τους φιλάθλους στο σημερινό φιλικό παιχνίδι είναι 7€, γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω θα πληρώνουν 5€.
Οι άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας) θα πληρώνουν 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold θα μπορούν να εισέλθουν είτε από την 2η πεζογέφυρα, είτε από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.
Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους φιλικούς αγώνες της ομάδας και τα οποία συνεχίζουν να διατίθενται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Σήμερα Σάββατο, ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας τους από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 18:00.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις