Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Αλεσάμι

Μία από τις προτεραιότητες του ΠΑΟΚ όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν είναι η απόκτηση αριστερού μπακ.

Ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια έφερε πρόωρα στο προσκήνιο το συγκεκριμένο κενό και οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να προλάβουν ανάλογα γεγονότα στη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, στον «Δικέφαλο του Βορρά» προτάθηκε ο Χαϊτάμ Αλεσάμι. Πρόκειται για τον Νορβηγό μπακ, με ρίζες από το Μαρόκο, που αγωνίζεται στην Παλέρμο τα τελευταία δύο χρόνια.

Στην Ιταλία, λοιπόν, ο 27χρονος άσος έχει 63 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έχει σκοράρει δύο φορές και έχει μοιράσει πέντε ασίστ. Επίσης, είναι 16 φορές διεθνής με την εθνική Νορβηγίας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Επίσης, μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός εξτρέμ, κάτι που έχει κάνει αρκετές φορές στην καριέρα του.

Όσον αφορά τώρα τις «γέφυρες» του Πόντους Βέρνμπλουμ στους Θεσσαλονικείς, εκείνο που προκύπτει αυτή τη στιγμή είναι πως ο Λουτσέσκου δεν «καίγεται» για την απόκτηση ενός χαφ.

Από την πλευρά του, ο Σουηδός φαίνεται πως βρίσκεται ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Γαλατασαράι, με τον ατζέντη του να ετοιμάζεται για νέο γύρο συζητήσεων με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις