Π. Αμανατίδης: Σύντομα θα κάνουμε την ομάδα που θέλουμε

Μετά το τέλος του σημερινού φιλικού παιχνιδιού του Ολυμπιακού Βόλου με την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς (2-2) που έγινε στο Πανθεσσαλικό, ο προπονητής των Βολιωτών, Περικλής Αμανατίδης, με δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

“Δημιουργούμε μία καινούργια ομάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές κάνουν μεγάλη προσπάθεια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη διάθεση που έδειξαν σήμερα οι παίκτες. Πιστεύω ότι σύντομα θα κάνουμε την ομάδα που θέλουμε. Θα φτιάξουμε μία ομάδα που θα την χαίρονται οι φίλαθλοι και φυσικά θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Αυτός πιστεύω πως είναι και ο μεγάλος στόχος μας. Δεν θα αφήσουμε να μας αμφισβητήσει κανείς”.

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι στο πρωτάθλημα μια επιθετική ομάδα:

“Είναι πολύ νωρίς. Ουσιαστικά έχουμε τελειώσει την πρώτη φάση της προετοιμασίας. Επιλέξαμε να πάμε νωρίς στο βουνό και τα πόδια των παικτών είναι βαριά. Ο Ολυμπιακός θα είναι μια ομάδα υποψήφια πρωταθλήτρια. Αν αυτό επιτάσσει η ομάδα να είναι επιθετική, θα είναι. Θα προσέξουμε, ωστόσο, πάρα πολύ και την αμυντική μας λειτουργία, γιατί το ποδόσφαιρο έχει πολλές φάσεις. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο. Θα πάμε εκεί, από όποιο μονοπάτι βρούμε”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις