Νικητής ο Αστέρας Ιτέας στο φιλικό με Κ20 Λαμίας

Οι Νέοι της Λαμίας κοίταξαν στα μάτια τον Αστέρα, προέβαλαν σθεναρή αντίσταση και έδειξαν ανά διαστήματα την ποιότητά τους. Από την άλλη, ο Αστέρας να είναι σαφώς πιο έτοιμος για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έδειξε το αρχικό του σχήμα και έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 15ο λεπτό, όταν ο Φαμπίνιο έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, έβγαλε τη διαγώνια πάσα στο Νικολόπουλο, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες με τον Νικολόπουλο και τον Κακκάβα, στο 20ο και 25ο λεπτό.

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου, η Ιτέα πέτυχε κι το 2ο τέρμα της, όπου μετά από διαγώνιο σουτ του Μαλισόβα, η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σόμογλου και στην επαναφορά ο Νικολόπουλος πέτυχε το 0-2. Άλλη μια χαμένη ευκαιρία γι τον Αστέρα στο 45′ με διαγώνιο σουτ του Κακάβα να περνάει μόλις άουτ.

Στην επανάληψη ο Αστέρας πραγματοποίησε πολλές αλλαγές, όπως και η Λαμία, και 5 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλτάνη, ο Χάμος έκανε ασθενή απόκρουση, ο Βλαχομήτρος τσίμπησε τη μπάλα που πήρε ύψος και με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 1-2.

Κ20 ΠΣ Λαμία (Λ. Παπανικολάου): Σόμογλου, Χριστόπουλος, Σακάι, Σταθαράς, Ντίτσας, Πλιάτσικας, Ζαγκογιάννης, Καρβέλης, Καβαλάρης, Φουσέκης, Βλαχάκης. Έπαιξαν και οι: Μαγκλάρας, Καραγιάννης Χ, Μητσόπουλος, Κaραμπότσης, Πιτσώνης, Αλτάνης, Κασάπας, Βλαχομήτρος, Αλεξιάδης, Καραγιάννης Η.

Αστέρας Ιτέας (Κ. Λίβας): Πάπος, Κουτσούμπας, Ρέλλας, Ηλιάδης, Μελίσσης, Αντωνόπουλος, Νικολόπουλος, Μαλισσόβας, Κακκάβας, Φαμπίνιο, Γεωργουσόπουλος. Έπαιξαν και οι: Χάμος, Γκέρτι, Γκούρα, Αλεξίου, Σίδερης, Κοντογεώργος, Παπαεμμανουηλίδης, Τοπούζι, Λαζίδης, Καρανάσος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις