Στις ΗΠΑ η Βολιώτισσα μπασκετμπολίστρια Κατερίνα Νούλα

Η 18χρονη Βολιώτισσα μπασκετμπολίστρια Κατερίνα Νούλα, η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και πριν δύο χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου (προέρχεται από την Ανάληψη Βόλου), ανοίγει τα φτερά της και στις 18 Αυγούστου «πετάει» για τις ΗΠΑ. Πρόκειται να φοιτήσει στο Indian River State College στην Φλόριντα και πιο συγκεκριμένα στο Fort Pierce.

Η φοίτηση στο κολλέγιο θα διαρκέσει δύο χρόνια και στη συνέχεια στόχος της είναι να συνεχίσει την υποτροφία σε Πανεπιστήμιο, σπουδάζοντας εγκληματολογία (criminal justice).

Η υποτροφία προέκυψε μέσα από showcase, στα οποία έλαβε μέρος μετά από προτροπή του κόουτς Νίκου Μπουντούρη.

Με δηλώσεις της στο goalpost.gr η Κατερίνα Νούλα αναφέρθηκε στην πρόκληση να μετακομίσει στη Φλόριντα, παίζοντας μπάσκετ στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

«Είμαι ένα παιδί που ποτέ δεν έκανε συνηθισμένα πράγματα και οι επιλογές μου βασιζόντουσαν στα θέλω μου και όχι στα πρέπει. Πάντα παίρνω κάθε ευκαιρία που μου παρουσιάζεται στη ζωή και ποτέ δεν λέω όχι, όσο δύσκολο και επικίνδυνο κι αν είναι κάτι.

Οι γονείς μου είναι ο λόγος που έχω καταφέρει τόσα, γιατί με εμπιστευόντουσαν πάντα και ποτέ δεν με απέτρεψαν από το να κυνηγάω τις επιλογές μου, όποιες και να ήταν αυτές. Ακόμη κι αν αποδεικνύονταν λανθασμένες.

Το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα. Κάτι υπέροχο και τρελό ξεκινάει και ελπίζω αυτός ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά μου, αν και είναι δύσκολος και μακρινός, να με οδηγήσει σε καινούργιες εμπειρίες και εν τέλει στο να κάνω πραγματικότητα αυτά που πάντα ονειρευόμουν.

Είμαι έτοιμη να παλέψω, όπως μου έμαθαν οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο δρόμο μου μέχρι τώρα».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις