Φοβερός Τσιτσιπάς, στον τελικό του Rogers Cup

Ύστερα από ένα σπουδαίο παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 2-1 σετ (6-7, 6-4, 7-6) του Κέβιν Άντερσον και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Rogers Cup, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στο “Tennis TV” και εξέφρασε τη χαρά του για το σπουδαίο επίτευγμα, υποστήριξε πως δεν περίμενε ότι θα αποκλείσει τόσους παίκτες από το Top 10, ενώ τόνισε πως είναι ιδανικός συνδυασμός ένας τελικός ανήμερα των γενεθλίων του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είναι απίστευτο συναίσθημα, δεν θα μπορούσα να πετύχω κάτι σπουδαιότερο σε ένα τουρνουά από το να κερδίζω όλους αυτούς τους παίκτες με την μεγάλη κατάταξη, να παίζω σπουδαίο τένις. Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο κόσμος δεν το περίμενε. Εγώ προσωπικά δεν το περίμενα. Πηγαίνει πολύ καλά ως τώρα για μένα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον τελικό”.

Για την εξέλιξη του αγώνα: “Έκανα τον Άντερσον να σκεφτεί λίγο περισσότερο. Έκανε πολύ καλό σερβίς και είχα προβλήματα στην επιστροφές και να περνάω την μπάλα μέσα στο γήπεδο. Άλλαξα κάπως τα χτυπήματά μου και τις θέσεις επιστροφών που είχα. Φάνηκε ότι στο τέλος ‘έσπασε’ και αυτό ήταν το κύριο στοιχείο που μου έδωσε την νίκη”.

Για το επίπεδο ενέργειάς του: “Είμαι αρκετά κουρασμένος, πρέπει να ξεκουραστώ. Θα είναι τα γενέθλια μου. Είναι ένας ωραίος συνδυασμός το να παίζω τέτοια μέρα τελικό. Θα το απολαύσω και ελπίζω να παίξω όμορφο τένις”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις