Ικανοποίηση σε Θησέα και Σαρακηνό… από το χθεσινό φιλικό

Πάρα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στην Αγριά, όπου ο Θησέας αντιμετώπισε το Σαρακηνό.
Ικανοποιημένοι δήλωσαν οι άνθρωποι των δύο ομάδων, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, που ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2, το οποίο διαμορφώθηκε με το Θησέα να προηγείται, το Σαρακηνό να κανει την ανατροπή και τελικά να ισοφαρίζεται από τους γηπεδούχους στο φινάλε του αγώνα. Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο.

Το ματς ήταν πολύ δυνατό, χωρίς ωστόσο να ξεφύγει σε κανένα σημείο του από τα αθλητικά πλαίσια κι αποτέλεσε ένα πολύ καλό τεστ και για τους δυο αντιπάλους.

Από την πλευρά του Θησέα, που ευχαρίστησαν θερμά το Σαρακηνό για το χθεσινό παιχνίδι, υπήρξε ικανοποίηση, διότι η ομάδα αν και είναι νέα, κατα διαστήματα βρήκε ρυθμό, ενω έδειξε και πολύ καλή διάθεση.

Από την πλευρά του Σαρακηνού θετική έκριναν την εικόνα που ήταν βελτιωμένη, σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό, αλλά και την όλη παρουσία της ομάδας, παρά τις πολλές απουσίες, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικότερα, για το Σαρακηνό απουσίαζαν οι Κοντογιάννης, Αναστασίου, Ντούρος, Ηλίας Ρακής, Θάνος, Λάιος, Μόσιος (αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση τη μεταγραφής) και Νιαώτης (ενοχλήσεις στον προσαγωγό)

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα γκολ του Θησέα σημείωσε με δύο πολύ όμορφα τελειώματα ο Πέτσης, ενώ για το Σαρακηνό σκόραραν οι Κοντοβάς και Καλαμάτας με πέναλτι, που κέρδισε ο Β. Ρακής

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καψιώτης Αγγελής, Δημουλας, Βαν Ντε Γουιχε, Χατζησταμάτης, Υφαντής, Κοτζαθανάσης, Σφάκας, Φραγκογιάννης, Βλάχος
Χρόνο συμμετοχής πήραν οι Αρκ. Δημητριάδης, Πέτσης, Αγασιώτης, Λ. Γιαουπλάρι, Παπαϊωάννου, Κεφαλάς
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ρουκάς, Γ. Μαστακούλης, Μοράλες, Γιαμαλής, Φέιζο, Καλαμάτας Σιγαλάκος, Τσεκούρας, Κοντοβάς, Σιώμος
Πέρασαν ως αλλαγή : Γιάννης Αντζουρης, Β. Ρακής, Τίμο όπως και οι δεκατετράχρονοι  που προέρχονται από τις ακαδημίες Δημόπουλος και Βαλουξής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις