Αισιοδοξούν στον Ολυμπιακό Β. για Διαμαντόπουλο

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος δεν έχει αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί άμεσα. Ο 27χρονος επιθετικός ζητεί να μείνει ελεύθερος από τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του, είτε σε ομάδα της Football League, πρόταση της…

…οποίας έχει στα χέρια του και εξετάζει, είτε στην Κύπρο και στον Ερμή Αραδίππου. Η Κυπριακή ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κάνει δελεαστική πρόταση στον Διαμαντόπουλο και στην περίπτωση που κερδίσει την… ελευθερία του από τον Ολυμπιακό Βόλου το πιθανότερο είναι να… μετακομίσει στην Κύπρο.
Στον Ολυμπιακό, πάντως, αισιοδοξούν πως ο ποδοσφαιριστής θα χάσει την προσφυγή από τη στιγμή που η διοίκηση φρόντισε να του καταβάλει τα χρήματα του συμβολαίου του. Ωστόσο, οφείλονται κάποια χρήματα στον Διαμαντόπουλο και έχουν να κάνουν με τα έξτρα που υπήρχαν στο συμβόλαιό του, όπως το μπόνους που υπήρχε σε περίπτωση που θα έβγαινε πρώτος σκόρερ (όπως και έγινε), αλλά και μπόνους συμμετοχών (έχει λαμβάνειν χρήματα και από τις συμμετοχές που πραγματοποίησε).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις