Την Παρασκευή 17/8 έναρξη προετοιμασίας του Ερμή

Η πρώτη ομάδα του Α.Σ. Ερμής Νέας Ιωνίας – Βόλου αρχίζει το ταξίδι της για τη νέα σεζόν, πραγματοποιώντας την πρώτη προπόνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας την Παρασκευή 17 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Volos Football Land (γήπεδα Φυτόκου). Πρόσωπα δεν άλλαξαν και η φιλοσοφία μένει αναλλοίωτη. Οι στόχοι ξεκάθαροι και τη νέα σεζόν. Η προετοιμασία των νεαρών 14 -17 ετών ποδοσφαιριστών για το επόμενο βήμα, η ατομική βελτίωσή τους και φυσικά μία καλύτερη αγωνιστική παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ. Η περσινή σεζόν στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Οι νεαροί παίκτες υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μπράτσου απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και στο φινάλε κατάφεραν να πανηγυρίσουν τρεις μεταγραφές.

Πρόκειται για τους Κανούτα Αθανάσιο στην Κ17 της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, τον Πουλιάνα Δημήτρη στην Κ15 της ΠΑΕ Παναιτωλικός και τον Πινιάρη Νικόλαο στην Κ19 της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος. Το σύνολο της περσινής ομάδας διατηρήθηκε, έχουν αποκτήσει εμπειρία και πλέον μπορούν να παρουσιαστούν ακόμα πιο έτοιμα τα νέα παιδιά για το νέο πρωτάθλημα. Η πρώτη ομάδα του Ερμή πλαισιώνεται από:
– Τεχνικός Διευθυντής: κ. Σαπουνάς Χρόνης (ΤΕΦΑΑ/ UEFA B’),
– Προπονητής: κ. Μπράτσος Δημήτρης (UEFA B’),
– Προπονητής Τερματοφυλάκων: κ. Τσιντζιλώνης Αποστόλης,
– Γενικός Αρχηγός: κ. Μπουμπούκης Δημήτρης
– Έφορος: κ.Ντάκης Αλέκος,
– Υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων τους κ.κ. Τσούκας Χρόνης και Νικολός Θεόφιλος.

Συνάμα ανακοινώνεται ότι όσοι ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους (ηλικίας 4 μέχρι 10 ετών) στα τμήματα υποδομής του Α.Σ. Ερμή μπορούν να επικοινωνούν στα γραφεία του συλλόγου 2421062040. Τεχνικό Επιτελείο Τμημάτων Υποδομής Α.Σ. Ερμή:

  1. Χρόνης Σαπουνάς (ΤΕΦΑΑ /UEFA B’, Τεχνικός Διευθυντής, Προπονητής) 2. Παναγιώτης Γεραμπίνης (ΤΕΦΑΑ, Προπονητής Παιδικού ποδοσφαίρου. Ψυχολογία παιδικού αθλητισμού, PhD Student Πανεπ. Θεσσαλίας),
  2. Αθανάσιος Κοντομήτρος (ΤΕΦΑΑ /UEFA C’, Διδασκαλία/Εκπαίδευση ποδοσφαίρου, βελτίωση υποομαδικης τεχνικο/τακτικής)
  3. Γιώργος Κυριάκος (ΤΕΦΑΑ, Διδασκαλία ποδοσφαίρου, βελτίωση ατομικής τεχνικής),
  4. Αποστόλης Τσιντζιλώνης (Προπονητής τερματοφυλάκων, UEFA C’).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις