Πρόβλημα με Καμπλιώνη στον Ολυμπιακό

Διήμερο ρεπό έχει δώσει στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου ο Περικλής Αμανατίδης για σήμερα Τρίτη και αύριο Δεκαπενταύγουστο, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν και να επανέλθουν την Πέμπτη με μεγαλύτερη όρεξη και διάθεση στις προπονήσεις.

Η προπόνηση της Πέμπτης ορίστηκε για το απόγευμα και θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην Άλλη Μεριά.

Την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί-απόγευμα, το Σάββατο θα υπάρξει ένα χαλάρωμα και την Κυριακή 19 Αυγούστου οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν το δυνατό φιλικό με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Όσον αφορά τον Αντώνη Καμπλιώνη (δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς) υπέστη θλάση στον δικέφαλο, όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε και θα χρειαστεί ο ποδοσφαιριστής να υποβληθεί σε θεραπεία, η οποία θα πάρει αρκετό χρονικό διάστημα. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει η τεχνική ηγεσία, καθώς όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονούνται κανονικά με την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις