Προλαβαίνει με το γήπεδο ο ΑΣ Μετέωρα – Ανανέωσε με Μαρούδα

Έτοιμο θα είναι το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα ο ΑΣ Μετέωρα, στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου ενώ η ομάδα της Καλαμπάκας προχώρησε σε ανανέωση συνεργασίας με τον Τάσο Μαρούδα.

Αναλυτικά:

Μετά το λογικό άγχος που διακατείχε τόσο την ομάδα του Α.Σ. Μετέωρα όσο και τον φίλαθλο κόσμο της Καλαμπάκας αναφορικά με το θέμα του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Στάδιο «Βασίλης Καρακίτσος», φαίνεται τελικά ότι όλα εξελίσσονται θετικά, και εντός χρονοδιαγράμματος θα είναι το γήπεδο παραδοτέο στην ομάδα μας για να ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Για το λόγο αυτό ως Διοίκηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Χρήστο Σινάνη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας – μετά τη συνάντηση που είχαμε την προηγούμενη Τρίτη 7 Αυγούστου – και την επίσπευση των διαδικασιών ώστε να τοποθετηθεί άμεσα έτοιμος χλοοτάπητας στο γήπεδο.
Μετά από αυτήν την πολύ ευχάριστη και θετική εξέλιξη, μπορούμε πλέον να στρέψουμε όλο μας το ενδιαφέρον στην προετοιμασία του Α.Σ. Μετέωρα για την νέα αγωνιστική σεζόν, καλώντας για άλλη μία φορά το φίλαθλο κοινό να σταθεί συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος μας στο νέο αυτό ξεκίνημα για την ομάδα μας.
Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ”

Α.Σ. Μετέωρα: Ανακοίνωση ανανέωσης του Τάσου Μαρούδα

“Από τη Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα ανακοινώνεται ότι ο Αναστάσιος Μαρούδας θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική χρονιά να είναι παίκτης του Α.Σ. Μετέωρα.
Η παραμονή του 21χρονου ταλαντούχου επιθετικού στο ρόστερ της ομάδας μας θα στηρίξει σημαντικά την πορεία της στη Γ’ Εθνική.
Από μέρους όλων των μελών της Διοίκησης του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.
Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις