Σαββίδης: «Η Σπαρτάκ πήρε αυτό που άξιζε για τη λάσπη της»

Ένας… αγριεμένος Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε μπροστά στα ρωσικά ΜΜΕ μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» θεωρεί πως η επιτυχία της ομάδας του ήταν η καλύτερη απάντηση στις κατηγορίες των Ρώσων για επιθέσεις σε δημοσιογράφους στο πρώτο ματς, στην Τούμπα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι περάσαμε. Ειλικρινά, δεν το περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κυριαρχήσαμε. Μας έριξαν πολλή λάσπη μετά το πρώτο ματς και γι’ αυτό ήθελα να ταπεινώσουμε τη Σπαρτάκ στην έδρα της, στο γεμάτο της γήπεδο. Πήραν αυτό που άξιζαν μετά την άσχημη συμπεριφορά τους μετά το πρώτο ματς. Και δεν έγινε μόνο από δημοσιογράφους, υπήρχε υποστήριξη και από τη Σπαρτάκ. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο. Απαιτώ να γίνει έρευνα για το θέμα, ήδη το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας είναι ενήμερο. Κάποιοι άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι και νόμιζαν πως θα κάνουν ό,τι θέλουν. Φανταστείτε να πήγαινα εγώ στους οπαδούς της Σπαρτάκ και να τους έκανα χειρονομία. Τι θα μου έκαναν τότε;», ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ερωτηθείς αν δέχτηκε συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της Σπαρτάκ, απάντησε «Όχι, δεν με συνεχάρη», ενώ για τη διαιτησία τόνισε πως «…θεωρώ ότι ήταν νορμάλ. Δεν έχω άποψη για την αποβολή του Λουίς Αντριάνο».